fbpx

VELKOMMEN OMBORD HOS DANSKE TURSEJLERE

FUSIONEN ER TRÅDT I KRAFT!

Som tidligere annonceret har Danmarks Fritidssejler Union og Danske Tursejlere fundet fælles fodslag, og besluttet at lade sig fusionere under Danske Tursejleres faner.

Fusionen er netop pr. 1. juni 2023 trådt i kraft, hvilket betyder, at dit medlemskab af Danmarks Fritidssejler Union nu er blevet til et medlemskab af Danske Tursejlere. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige VELKOMMEN OMBORD 😊

Her får du en række praktiske informationer, så du ved præcis hvad fusionen betyder for dig. Har du alligevel spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Danske Tursejleres sekretariat på info@branddev.dk eller Tlf. 7021 4242.

Du er også meget velkommen til tage et kig her på siden og snuse lidt rundt.

Om dit medlemskab hos Danske Tursejlere

Som nyt medlem af Danske Tursejlere får du en række gode medlemsfordele, herunder bl.a.:

Det skal du selv gøre

Faktisk ikke ret meget! Vi opretter dig nu i vores medlemssystem og sender dig i løbet af juni/juli en mail med dine loginoplysninger samt de oplysninger, vi har om dig. Har du herefter rettelser til dine oplysninger, så bedes du gå ind og rette disse på din profil med udgangspunkt i instruksen i mailen, som du modtager. Hvis vi ikke har de korrekte oplysninger, vil du risikere at gå glip af vigtig info, og muligvis heller ikke modtage medlemsbladet m.m.

Om din kollektive ansvarsforsikring

  • Din nuværende kollektive ansvarsforsikring hos Axus fortsætter hele 2023.
  • I slutningen af 2023 vil du blive opkrævet kontingent for dit medlemskab af Danske Tursejlere. I 2024 udgør beløbet 445 kr. + eventuelt farttillæg for motorbåde, som kræver speedbådsbevis. Dette kontingent omfatter din nye ansvarsforsikring, som er indtegnet via Søassurancen Danmark. Forsikringsdækningen træder i kraft så snart du har betalt dit kontingent til Danske Tursejlere. Er du medlem af en af vores medlemsklubber får du yderligere 50,- i rabat på dit kontingent.
  • Såfremt du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab inkl. den kollektive ansvarsforsikring hos Danske Tursejlere i 2024, kan du opsige dette ved at kontakte Danske Tursejleres sekretariat senest d. 1. oktober 2023.
Om din kaskoforsikring

Har du tegnet en kaskoforsikring for din båd fortsætter denne uændret i det forsikringsselskab, hvor du har tegnet denne.

Vi vil dog meget gerne give dig et tilbud på en attraktiv kaskoforsikring, så du har alle dine bådforsikringer samlet hos os.
Du kan hurtigt og nemt få et tilbud ved at udfylde formularen HER eller ved at kontakte sekretariatet på info@branddev.dk eller på tlf. 7021 4242.

Hvilket forsikringsselskab samarbejder Danske Tursejlere med?

Danske Tursejlere er underlagt finanstilsynets tilsyn, og vi er formidlingsagent af lystbådeforsikring for Søassurancen Danmark, som er coverholder hos Lloyds. Der er dermed et godt sikkerhedsnet under dine forsikringer.

Hvilke medlemsdata overføres til Danske Tursejlere?

Der overføres alene relevante medlemsdata herunder navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, mailadresse og en række oplysninger om din båd af hensyn til den forsikringsmæssige dækning. Der overføres ikke personoplysninger af særlig karakter herunder cpr nr.

Desuden vil vi henvise til Danske Tursejleres privatlivspolitik som du finder nederst på forsiden af vores hjemmeside.

Få det meste ud af dit medlemskab
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  • Find turbøjerne med vores app
  • Følg os på facebook
  • Book et besøg af Danske Tursejlere til din klub

Tilbage er der kun at sige endnu en gang…

VELKOMMEN OMBORD 😊

Med venlig hilsen
Sekretariatet
Bente, Krestine, Sabina, Sune og Leif

Logo - Danske Tursejlere
Danske Tursejleres sekretariat