skip to Main Content

Danske Tursejlere har de seneste par sæsoner lagt ca. 150 turbøjer ud ved nøje udvalgte steder rundt omkring i landet. Bøjerne kan frit benyttes af alle medlemmer af Danske Tursejlere og/eller Dansk Sejlunion samt alle andre fritidssejlere. Dansk Sejlunion har ligeledes turbøjer liggende rundt omkring i landet, som også kan benyttes af Danske Tursejleres medlemmer. Det betyder at der er mere end 300 turbøjer til rådighed langs de danske kyster.

Blå Oplevelser App

Download denne smarte app fra Danske Tursejlere og find nemt de 300 turbøjer med oversigtskortet.

Download appen Blå Oplevelser i App Store

Tag positionerne med dig

På nedenstående kort kan du se en oversigt over alle turbøjerne. De gule ankre på kortet viser beliggenheden på Danske Tursejleres egne bøjer, mens de røde viser Dansk Sejlunions.

Vigtigt! Du skal bruge den angivne GPS position, når du plotter positionen ind på din søkortplotter. Det skyldes at der er forskel på den måde, som hhv. Google-kortet og søkort registrerer bredde- og længdegrader.

Du kan downloade positionerne i listeform her

At ligge ved en turbøje er en fantastisk måde at tage en pause på – uanset om det er for et kort visit eller en overnatning. Spis din frokost, tag en badetur, find fiskegrejet frem eller bare nyd stilheden og naturen omkring dig. Forbered dig til dit ophold ved at læse lidt mere:

Du kan også downloade og printe denne PDF med alle gode råd samt spørgsmål og svar samlet – lige til at tage med om bord.

Vi vil gerne opfordre vores medlemmer til at benytte turbøjerne flittigt. Vi garanterer en fantastisk naturoplevelse! God fornøjelse.

OBS: Hvis du opdager at en turbøje ikke er at finde på positionen, så må du meget gerne informere os på telefon 70214242 eller mail info@dansketursejlere.dk.

Back To Top