fbpx skip to Main Content
Danske Tursejleres turbøjer

At ligge ved en turbøje er en fantastisk måde at tage en pause på – uanset om det er for et kort visit eller en overnatning. Spis din frokost, tag en badetur, find fiskegrejet frem eller bare nyd stilheden og naturen omkring dig.

Danske Tursejlere har lagt mere end 150 turbøjer ud ved nøje udvalgte steder rundt omkring i landet. Bøjerne kan frit benyttes af alle medlemmer af Danske Tursejlere og/eller Dansk Sejlunion samt alle andre fritidssejlere. Dansk Sejlunion har ligeledes turbøjer liggende rundt omkring i landet, som også kan benyttes af Danske Tursejleres medlemmer. Det betyder at der er mere end 300 turbøjer til rådighed langs de danske kyster.

Blå Oplevelser App

Blå Oplevelser App
Download denne smarte app fra Danske Tursejlere og find nemt de 300 turbøjer med oversigtskortet. Med appen kan du også finder inspiration til spændende “Blå Oplevelser” i områderne omkring turbøjerne samt info om den danske havne.

Download appen Blå Oplevelser i App Store
Hent Blå Oplevelser app til Android

Dét skal du være opmærksom på ved brug af turbøjerne

Du kan også downloade og printe denne PDF med alle gode råd samt spørgsmål og svar samlet – lige til at tage med om bord.

OBS: Hvis du opdager at en turbøje ikke er at finde på positionen, så må du meget gerne informere os på telefon 70214242 eller mail info@dansketursejlere.dk.

Turbøjer

Tag positionerne med dig

På nedenstående kort kan du se en oversigt over alle turbøjerne. De gule ankre på kortet viser beliggenheden på Danske Tursejleres egne bøjer, mens de røde viser Dansk Sejlunions.

Vigtigt! Du skal bruge den angivne GPS position, når du plotter positionen ind på din søkortplotter. Det skyldes at der er forskel på den måde, som hhv. Google-kortet og søkort registrerer bredde- og længdegrader.

Du kan downloade positionerne i listeform her

Back To Top