skip to Main Content

Danske Tursejlere har de seneste par sæsoner lagt ca. 150 turbøjer ud ved nøje udvalgte steder rundt omkring i landet. Bøjerne kan frit benyttes af alle medlemmer af Danske Tursejlere og/eller Dansk Sejlunion samt alle andre fritidssejlere. Dansk Sejlunion har ligeledes turbøjer liggende rundt omkring i landet, som også kan benyttes af Danske Tursejleres medlemmer.

Tag positionerne med dig

På nedenstående kort kan du se en oversigt over alle turbøjerne. De gule ankre på kortet viser beliggenheden på Danske Tursejleres egne bøjer, mens de røde viser Dansk Sejlunions.

Du kan downloade positionerne i listeform her

At ligge ved en turbøje er en fantastisk måde at tage en pause på – uanset om det er for et kort visit eller en overnatning. Spis din frokost, tag en badetur, find fiskegrejet frem eller bare nyd stilheden og naturen omkring dig. Forbered dig til dit ophold ved at læse lidt mere:

Fortøjning ved turbøjerne

Ophold ved turbøjerne

Vi vil gerne opfordre vores medlemmer til at benytte turbøjerne flittigt. Vi garanterer en fantastisk naturoplevelse! God fornøjelse.

OBS: Hvis du opdager at en turbøje ikke er at finde på positionen, så må du meget gerne informere os på telefon 70214242 eller mail info@dansketursejlere.dk.

Back To Top