fbpx

RABAT PÅ TURBØJER I SVERIGE

Krydserklubben i Sverige

Svenska Kryssarklubben og Danske Tursejlere har et godt samarbejde, der bl.a. betyder, at du som medlem af Danske Tursejlere kan få 50% rabat på medlemskabet af Kryssarklubben og dermed blive medlem for kun 370 SEK – svarende til ca. 240 DKK om året.

Prisen inkluderer, at din båd registreres i Kryssarklubbens bådregister, så du dermed kan benytte de eftertragtede turbøjer i den svenske skærgård. Husk at føre Kryssarklubbens bøjeflag, når du ligger ved bøjerne. Dette sendes til dig med posten, når du melder dig ind.

Medlemsbladet “På Kryss” og Kryssarklubbens årbog er inkluderet i medlemskabet i digital version.

Udover medlemskabet af hovedorganisationen, kan du også vælge at blive medlem af én af Kryssarklubbens lokalafdelinger. Der ydes dog ikke rabat på medlemskabet hos disse.

Sådan får du rabat

Du får din rabat ved at indmelde dig i Svenska Kryssarklubben på siden her.

Du behøver ikke udfylde dit medlemsnummer af Danske Tursejlere i ansøgningen, men Kryssarklubben tjekker, at du er medlem af Danske Tursejlere i samarbejde med sekretariatet i Nyborg.

Er du allerede medlem af både Kryssarklubben og Danske Tursejlere, kan du meddele Kryssarklubben dette. Herefter vil du få 50% rabat på din næste opkrævning af kontingent fra Kryssarklubbens hovedorganisation. Er du medlem af én af lokalkredsene, vil du fortsat betale fuld pris for denne del af dit kontingent.

Læs mere om Svenska Kryssarklubben på www.sxk.se