skip to Main Content

Hvorfor skal du melde dig ind i en sejlerorganisation? Og nærmere bestemt; hvorfor Danske Tursejlere?

For det første arbejder vi for at gøre fritidssejlads til en spændende og sikker aktivitet gennem en lang række tiltag og mærkesager, ligesom vi upolitisk varetager sejlerens interesser. Vi repræsenterer vores medlemmers interesser f.eks. i Søsportens Sikkerhedsråd, Friluftsrådet, Søfartsstyrelsen, European Boating Association, Nordbåt, Blå Flag jury etc.

For det andet følger Danmarks bedste bådforsikring automatisk med, når du tilmelder dig. Men derudover er der en lang række fordele, som fritids- og tursejleren kan drage nytte af.

Danske Tursejlere har en partnerskabsaftale med Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID). Det betyder blandt andet at vi som sejlere er sammen om at skabe de bedste forhold på havnen og på vandet.

Vi arrangerer hvert år forskellige aktiviteter og events, hvor du sammen med andre sejlere kan nyde samværet og den fælles interesse for sejlads og havet. Du får også vores medlemsblad, Tursejleren, tilsendt tre til fire gange om året. Endelig kan du nyde godt af Danske Tursejleres turbøjer, der ligger rundt omkring i landet og indbyder til at lægge for svaj og nyde den omgivende natur.

Meld dig ind i fællesskabet her

Back To Top