fbpx skip to Main Content

Velkommen ombord

Mange sejlere vælger at melde sig ind i Danske Tursejlere, da man her hos os kan få en særdeles billig ansvarsforsikring, og oveni hatten en række øvrige medlemsfordele.
Tag et kig på de de gode argumenter herunder og se, hvorfor du bør overveje at gøre som 15.000 andre, og melde dig ind i vores familie af eventyrlystne sejlere med hang til blå oplevelser.

Medlemskab m. ansvarsforsikring
395,- årligt – Alle fordelene inklusiv ansvarsforsikring.*
NB! Er din klub medlem får du yderligere 50,- i rabat på din ansvarsforsikring. Se om din klub er på listen her.

Medlemskab u. ansvarsforsikring
230,- årligt – Alle fordelene dog uden forsikring.

Meld din klub ind
360,- årligt pr. klub – Alle jeres jeres medlemmer får 50 kr. i rabat på deres eget medlemskab. Læs mere

Som medlem får du:

Du får mulighed for at få en meget billig men god ansvarsforsikring, som dækker skader på andre både, som du uforsætligt er skyld i. Læs mere…

Du kan trygt lægge til ved en af de 300 turbøjer rundt omkring langs de danske kyster, og få helt unikke naturoplevelser. Læs mere…

Du får også vores medlemsblad fire gange om året. Bladet er fyldt med spændende artikler, inspiration og tips og tricks. Læs mere…

Vi tilbyder Danmarks måske bedste kaskoforsikring til din båd, så du trygt kan nyde sejlerlivet uden bekymringer. Læs mere…

Vær med til interessante faglige foredrag, sociale arrangementer, kurser m.m. sammen med andre medlemmer. Læs mere…

Tag på sommertogter med ligesindede, og oplev fællesskab, natur- og kulturoplevelser på nye destinationer. Læs mere…

Vi arbejder for dig

Udover og give dig disse attraktive medlemsfordele arbejder vi også for at gøre fritidssejlads til en spændende og sikker aktivitet gennem en lang række tiltag og mærkesager. Vi repræsenterer desuden vores medlemmers interesser f.eks. i Søsportens Sikkerhedsråd, Friluftsrådet, Søfartsstyrelsen, European Boating Association, Nordbåt, Blå Flag jury etc.

Danske Tursejlere har en partnerskabsaftale med Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID). Det betyder blandt andet at vi som sejlere er sammen om at skabe de bedste forhold på havnen og på vandet.


* For fartøjer der er omfattet af den kollektive ansvarsforsikring opkræves tillige et bidrag på kr. 50,-. Bidraget er en konsekvens af oprettelsen af ”Garantifonden for uforsikrede eller ukendte fartøjer under 15 meter”.

Efter at Folketinget den 15. maj 2018 har vedtaget den nye lov om lovpligtig ansvarsforsikring for visse fartøjer (L 175) kan der blive opkrævet et farttillæg såfremt fartøjet er omfattet af denne lovgivning.

Back To Top