fbpx

MEDLEMSRABATTER

Få rabat hos vores samarbejdspartnere

Som medlem af Danske Tursejlere har du mulighed for at få rabat på en række produkter og oplevelser. Herunder kan du se vores samarbejdspartnere, hvor du kan få rabat. Har du selv en god ide til en potentiel ny samarbejdspartner, så tøv ikke med at kontakte sekretariatet på info@dansketursejlere.dk

Medlemsrabat på svenske turbøjere

SVENSKA KRYSSARKLUBBEN – Turbøjer i Sverige

Få rabat på dit medlemskab af Krydserklubben i Sverige og få adgang til de mange flot beliggende turbøjer i den svenske skærgård.

Få rabat på besøg i Kattegat Centret

KATTEGATCENTRET

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret: seje hajer, sjove pingviner, legesyge sæler og 200 arter af havdyr!
Brug rabatkoden: Dansketursejlere2024 ved betaling.

SAILSERVER – Track dine sejlture

Få logbog, ankervagt, del dine sejlture og meget mere med Sailserver. Brug rabatkoden dansketursejlere10, og skriv dit medlemsnummer i kommentarfeltet.

Lean Sails

LEAN SAILS – Sejl til tursejleren

Trænger du til nye sejl? Det anerkendte OneSails i Helsingør har lavet et nyt prisvenligt brand målrettet tursejlere, hvor du bestiller dine sejl nemt online.

Oplevelser på Ærø med fordelsfolderen

Få masser af rabatter på smukke Ærø med Søassurancens fordelsfolder. Få udleveret folderen på Marstal Havn af en medarbejder fra Søassurancen, eller hent den på kontoret.

GÖTAKANALEN – kanalsejlads i det Svenske

Få rabat på sejlturen den smukke gennem Göta-kanal.
Køb din billet mellem 13. marts – 14. april for at få rabatten, så er du klar til en fantastisk sommer.

Seatravel

SEATRAVEL – bådudlejning i hele verden

Få rabat på dit næste sejleventyr uanset om det går til Grækenland, Caribien eller måske nordiske destinationer. Brug rabatkoden “Dansketur”, når du booker din næste sejlerferie, hvormed du får din rabat.