fbpx

OPLEVELSER PÅ ÆRØ MED FORDELSFOLDEREN

Som medlem af Danske Tursejlere har du din ansvarsforsikring, og eventuelt kaskoforsikring, gennem Søassurancen Danmark. Søassurancen holder til på Ærø, i smukke Marstal, der bugner af maritim stemning og søfartshistorie.

Når du besøger Marstal Havn i højsæsonen, møder du sandsynligvis en medarbejder fra Søassurancen på havnen, der byder dig velkommen med en fordelsfolder, som giver masser af rabatter og oplevelser på Ærø. Er du ikke heldig at støde på en repræsentant fra Søassurancen, kan du få udleveret fordelsfolderen på kontoret i Prinsensgade 8 i Marstal.

Herunder kan du se et udpluk af de mange fordele og rabatter, du får med fordelsfolderen:

RESTAURANT FRU BERG
Oplev udsigten hos Fru Berg på havnen og få en gratis sommerdrink ved bestilling af måltid.

MARSTAL SØFARTSMUSEUM
Besøg Fyns maritme perle Marstal Søfartsmuseum og oplev Søassurancens historie helt tæt. Få Grupperabat ved fremvisning af folderen samt særlig gratis rundvisning mandage og torsdage kl 14.00 til en værdi af 600 kr.

DET GAMLE VÆRFT
Besøg og oplev det bevaringsværdige maritime håndværk, hjemsted for den 3 mastet skonnert Fylla. Få 20% rabat ved entre til værftet, oplev deres aktiviteter og outlet i butik.

BADEHOTELLET HARMONIEN
Oplev italienske og autentiske AmoreMare på Badehotellet og få 10% rabat på måltidet.

ÆRØ BRYGGERI
Besøg og oplev det berømte bryggeri i den idylliske landsby St. Rise. Ved køb over 150, – får du en af deres smukke og berømte a3 plakater.

MARITIME ENGINEERING
Udnyt tiden i ferien og få styr på båd og motor med et særligt Sommereftersyn til 300,- kr.

CAFE AROMA
Oplev charmen på havnen i Ærøskøbing ved Cafe Aroma
og få en is ved bestilling af måltid.

Ø-YOGA
Deltag på en af Ø-yogas sommerworkshops i Marstal. Du kan finde mere information på oeyoga.dk og på Ø-yogas facebookside. Du får 20% rabat, når du viser folderen.

ÆRØ WHISKEY
Skaber Whiskey med kærlighed til livet og til det lokale samfund på Ærø.
Besøg destilleriet og få 50% rabat på smagning og rundvisning.

MARSTAL MINIGOLF
Oplev hygge på havnen i Marstal for hele familien med minigolf, is, og kaffebar. Spil gratis minigolf og få kaffe eller is for 2 voksne og 2 børn ved fremvisning af folder.