fbpx

BLÅ OPLEVELSER APP

Download vores fede app “BLÅ OPLEVELSER”, der samler alle de nyttige informationer til de eventyrlystende sejlere. Gennem appen får du et kort over 300 turbøjer, alle informationerne om de blå opleverser langs de danske kyster er lige ved hånden, samt nem adgang til haveguiden med de nyttige og praktiske informationer om de danske havne og hvad de hver især kan byde på.

Tag på eventyr ved de 300 turbøjer

Med denne app fra Danske Tursejlere får oplevelseshungrende eventyrere endnu nemmere adgang til de 300 turbøjer, og kan finde information om de mange Blå Oplevelser, som vores smukke farvande og kyster byder på.
Du kan f.eks. finde gode steder at snorkle, vandreture langs kysten, fugleområder, måske nogle gode fiskesteder samt steder og områder, der er værd at opleve i båd, kajak eller SUP. Der er gode idéer til, hvad du kan opleve med børn eller børnebørn, måske spændende historier om kulturelle seværdigheder eller dyrelivet i området.

Blå Oplevelser App

Turbøjer

På kortet er alle de danske turbøjer markeret med symboler, som dermed giver dig info om bøjernes placering. Via et link går du ind på en side, der fortæller om de blå oplevelser og aktiviteter i nærområdet.

Blå Oplevelser App

Blå Oplevelser

Du har alle informationerne fra blaaoplevelser.dk lige ved hånden i et brugervenligt og lækkert mobil-format, som du finder frem til via et overskueligt kort.

Blå Oplevelser App

Havne

Du finder også informationer om de danske havne i appen. Her kan du få nyttig og praktisk viden om havnens faciliteter, se detaljeret havnekort fra havnelodsen, eller måske finde inspiration til oplevelser i området.

Kom ud og oplev Danmarks skønne natur

BLÅ OPLEVELSER, et projekt af Danske Tursejlere, ønsker at formidle om den rige natur og kultur langs de danske kyster og i havet. BLÅ OPLEVELSER præsenterer det fascinerende og unikke ved 43 udvalgt kystområder, gennem ord, video og billeder, og giver vejledning til den bedste måde at opleve disse områder på. Gennem inspirerende historier og turforslag ønsker BLÅ OPLEVELSER at motivere flere til at udforske det blå Danmark med en fornyet forståelse og viden, uanset om de sejler, ror i kano eller kajak, står på SUP, snorkler, dykker, fisker eller blot er på gåben langs kysterne.