fbpx skip to Main Content

Tag på eventyr ved de 300 turbøjer

Med denne app fra Danske Tursejlere får oplevelseshungrende eventyrere endnu nemmere adgang til de 300 turbøjer, og kan finde information om de mange Blå Oplevelser, som vores smukke farvande og kyster byder på.
Du kan f.eks. finde gode steder at snorkle, vandreture langs kysten, fugleområder, måske nogle gode fiskesteder samt steder og områder, der er værd at opleve i båd, kajak eller SUP. Der er gode idéer til, hvad du kan opleve med børn eller børnebørn, måske spændende historier om kulturelle seværdigheder eller dyrelivet i området.

Turbøjer
På kortet er alle de danske turbøjer markeret med symboler, som dermed giver dig info om bøjernes placering. Via et link går du ind på en side, der fortæller om de blå oplevelser og aktiviteter i nærområdet.

Blå Oplevelser App

Blå Oplevelser
Du har alle informationerne fra blaaoplevelser.dk lige ved hånden i et brugervenligt og lækkert mobil-format, som du finder frem til via et overskueligt kort

Blå Oplevelser App

Havne
Du finder også informationer om de danske havne i appen. Her kan du få nyttig og praktisk viden om havnens faciliteter, se detaljeret havnekort fra havnelodsen, eller måske finde inspiration til oplevelser i området.

Blå Oplevelser App
Blå Oplevelser App

Blå Oplevelser App
Download denne smarte app fra Danske Tursejlere og find nemt de 300 turbøjer med oversigtskortet.

Hent Blå Oplevelser app til Android
Download appen Blå Oplevelser i App Store
Back To Top