Menu

Hvert år afholder Danske Tursejlere to konkurrencer for vores medlemmer, nemlig Årets Havn og fotokonkurrencen. Herunder kan du læse om formålet med konkurrencerne, og hvordan du kan være med:

Årets Havn

Danske Tursejleres medlemmer bruger masser af tid i både deres egen og andre havne. De fleste har prøvet at besøge en havn, som bare var en ekstra god oplevelse, én der giver genklang i mange år frem i tiden. Én af vores mange mærkesager er netop udvikling af de danske havne, og vi holder et tæt øje med med, hvad der sker rundt omkring. Udover at være et behageligt og positivt bekendtskab for både gæstesejlere og lokale, er det samtidig en stor fordel for resten af byen, når denne har en attraktiv og veldrevet marina. Derfor har mange af de forgange vindere med stolthed brugt den fornemme titel til markedsføring og promovering af det gode havneliv. Årets Havn er en anerkendelse, som forhåbentlig giver flere sejlere lyst til at komme på besøg. Vinderen trækkes hvert år i november. Årets Havn 2016 blev Nyborg Marina, som på billedet nedenunder får overrakt prisen.

OBS: Afstemningen om Årets Havn 2017 er slut. Vinderen afsløres på FLID‘s havnemesse i Fredericia d. 23. november 2017. Følg med til næste år, hvor du kan stemme på Årets Havn 2018!

 

Fotokonkurrence

Sejlads er en skøn og oplevelsesrig livsstil og det ønsker vi at fejre med en årlig fotokonkurrence.  Så husk nu kameraet, når du skal ud at sejle! Fanger du et godt stemningsbillede, så send det ind til vores fotokonkurrence. Den løber resten af året, og du kan vinde et gavekort til Marine Proshop på 2500,-. Husk følgende:

  • Motivet skal være sejlerrelateret
  • Billederne skal være minimum 1 MB store og i .jpg format
  • Du kan sende max 5 billeder
  • Alle billeder skal sendes til sd@dansketursejlere.dk for at komme i betragtning
  • Skriv lidt om hvad der sker på billedet, samt hvor og hvornår det er taget
  • Husk at skrive dine kontaktoplysninger

Danske Tursejlere forbeholder sig retten til at anvende de indsendte billeder. Nedenunder er det sidste års vinderbillede af Lars Løvschall. Rigtig god fornøjelse! Konkurrencen slutter den 31. december 2017!

FacebookInstagramlinkedinYoutubeTwitter