skip to Main Content
Menu

Har du haft en dejlig oplevelse i havnen i løbet af året? Er der en havn, du særligt vil fremhæve for sin beliggenhed, service, miljø, stemning, børnevenlighed eller andet positivt? Så vær med i Danske Tursejleres konkurrence om at kåre Årets Havn 2018. Du deltager samtidig i konkurrencen om to cykler, som er sponsoreret af Palby Marine.

Årets Havn

Danske Tursejleres medlemmer bruger masser af tid i både deres egen og andre havne. De fleste har prøvet at besøge en havn, som bare var en ekstra god oplevelse, én der giver genklang i mange år frem i tiden. Én af vores mange mærkesager er netop udvikling af de danske havne, og vi holder et tæt øje med med, hvad der sker rundt omkring. Udover at være et behageligt og positivt bekendtskab for både gæstesejlere og lokale, er det samtidig en stor fordel for resten af byen, når denne har en attraktiv og veldrevet marina. Derfor har mange af de forgange vindere med stolthed brugt den fornemme titel til markedsføring og promovering af det gode havneliv. Årets Havn er en anerkendelse, som forhåbentlig giver flere sejlere lyst til at komme på besøg.

Deltag i afstemningen om Årets Havn 2019 her

Fotokonkurrence

Sejlads er en skøn og oplevelsesrig livsstil og det ønsker vi at fejre med en årlig fotokonkurrence. Så husk nu kameraet, når du skal ud at sejle! Fanger du et godt stemningsbillede, så send det ind til vores fotokonkurrence. Den løber resten af året, og du kan vinde to lækre og vandtætte kvalitetskikkerter sponseret af Palby Marine.

Husk følgende:

• Motivet skal være sejlerrelateret
• Billederne skal være minimum 1 MB store og i jpg format
• Du kan sende max 5 billeder
• Alle billeder skal sendes til sd@dansketursejlere.dk for at komme i betragtning
• Skriv lidt om hvad der sker på billedet, samt hvor og hvornår det er taget
• Husk at skrive dine kontaktoplysninger

Danske Tursejlere forbeholder sig retten til at anvende de indsendte billeder. Konkurrencen slutter den 31. december 2019!

FacebookInstagramlinkedinYoutubeTwitter
Back To Top