skip to Main Content

Har du haft en dejlig oplevelse i havnen i løbet af året? Er der en havn, du særligt vil fremhæve for sin beliggenhed, service, miljø, stemning, børnevenlighed eller andet positivt? Så vær med i Danske Tursejleres konkurrence om at kåre Årets Havn. Du deltager samtidig i konkurrencen om lækre præmier, sponsoreret af Palby Marine.

Årets Havn

Danske Tursejleres medlemmer bruger masser af tid i både deres egen og andre havne. De fleste har prøvet at besøge en havn, som bare var en ekstra god oplevelse, én der giver genklang i mange år frem i tiden. Én af vores mange mærkesager er netop udvikling af de danske havne, og vi holder et tæt øje med med, hvad der sker rundt omkring. Udover at være et behageligt og positivt bekendtskab for både gæstesejlere og lokale, er det samtidig en stor fordel for resten af byen, når denne har en attraktiv og veldrevet marina. Derfor har mange af de forgange vindere med stolthed brugt den fornemme titel til markedsføring og promovering af det gode havneliv. Årets Havn er en anerkendelse, som forhåbentlig giver flere sejlere lyst til at komme på besøg.

Afstemningen for 2021 er slut.

Fotokonkurrence

Sejlads er en skøn og oplevelsesrig livsstil og det ønsker vi at fejre med en årlig fotokonkurrence. Så husk nu kameraet, når du skal ud at sejle! Fanger du et godt stemningsbillede, så send det ind til vores fotokonkurrence. Den løber resten af året, og du kan vinde lækre præmier fra Palby Marine.

Husk følgende:

  • Motivet skal være sejlerrelateret
  • Billederne skal være minimum 1 MB store og i jpg format
  • Du kan sende max 5 billeder
  • Alle billeder skal sendes til info@dansketursejlere.dk for at komme i betragtning – skriv ‘Fotokonkurrence’ i emnefeltet
  • Skriv lidt om hvad der sker på billedet, samt hvor og hvornår det er taget
  • Husk at skrive dine kontaktoplysninger

Danske Tursejlere forbeholder sig retten til at anvende de indsendte billeder. Konkurrencen slutter den 31. december 2021!

Her er et par foto fifs at huske på, når du skal fange et godt sejlerbillede:

  • Tænk på lys og skygger. Kan man se din skygge på motivet? Er der nok naturligt lys til at oplyse motivet? Blitz bør kun bruges indenfor i mørke omgivelser, da det hurtigt ser kunstigt ud.
  • Bruger du din mobiltelefon, så undgå at bruge zoom. Dette gør oftest billedet meget grynet. Det er bedre at beskære billedet bagefter.
  • Det er bedst at tage billedet på den vandrette led. På den måde får du mest af motivet og omgivelserne med og det er ofte mere æstetisk at se på.
  • Komprimer ikke billederne, når du sender dem. Hvis dit mail program siger at de er for store til at sende via mail, så brug wetransfer.com eller en lignende tjeneste. Her kan du gratis sende dine billeder uden at de mister størrelsen og dermed kvaliteten.
Back To Top