fbpx skip to Main Content

Danske Tursejlere afholder flere konkurrencer for vores medlemmer og andre interesserede hvert år. Formålet er at sætte fokus på sejlerlivet, fejre fællesskabet og skabe opmærksomhed omkring aktuelle og sjove emner inden for sejlerverdenen. Læs mere om vores forskellige konkurrencer herunder, og se om der ikke skulle være noget for dig.

God fornøjelse og held og lykke!

AKTUELLE KONKURRENCER

Fotokonkurrence 2023

Sejlads er en skøn og oplevelsesrig livsstil og det ønsker vi at fejre med en årlig fotokonkurrence. Så husk nu kameraet, når du skal ud at sejle! Fanger du et godt stemningsbillede, så send det ind til vores fotokonkurrence. Den løber resten af året, og du kan vinde lækre præmier fra Palby Marine.

Følgende skal være opfyldt for at kunne deltage:

 • Motivet skal være sejlerrelateret
 • Billederne skal være minimum 1 MB store og i jpg format
 • Du kan sende max 5 billeder
 • Alle billeder skal sendes til info@dansketursejlere.dk for at komme i betragtning – skriv ‘Fotokonkurrence’ i emnefeltet
 • Skriv lidt om hvad der sker på billedet, samt hvor og hvornår det er taget
 • Husk at skrive dine kontaktoplysninger

Danske Tursejlere forbeholder sig retten til at anvende de indsendte billeder. Du kan sende fotos ind til konkurrencen 2023 hele året. 

Årets Havn 2023

Har du haft en dejlig oplevelse i havnen i løbet af året? Er der en havn, du særligt vil fremhæve for sin beliggenhed, service, miljø, stemning, børnevenlighed eller andet positivt? Så vær med i Danske Tursejleres konkurrence om at kåre Årets Havn.

De danske sejlere bruger masser af tid i både deres egen og andre havne. De fleste har prøvet at besøge en havn, som bare var en ekstra god oplevelse, én der giver genklang i mange år frem i tiden. Når du stemmer på Årets Havn er du samtidig med i konkurrencen om en lækker oppustelig redningsvest. Bag konkurrencen står Danske Tursejlere i samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og MinBaad.

Stem på Årets Havn 2023 her

Afstemningen løber indtil 31. oktober 2023. 

TIDLIGERE KONKURRENCER

Årets Havn 2022

Har du haft en dejlig oplevelse i havnen i løbet af året? Er der en havn, du særligt vil fremhæve for sin beliggenhed, service, miljø, stemning, børnevenlighed eller andet positivt? Så vær med i Danske Tursejleres konkurrence om at kåre Årets Havn. Du deltager samtidig i konkurrencen om lækre præmier, sponsoreret af Palby Marine.

Danske Tursejleres medlemmer bruger masser af tid i både deres egen og andre havne. De fleste har prøvet at besøge en havn, som bare var en ekstra god oplevelse, én der giver genklang i mange år frem i tiden.

Én af vores mange mærkesager er netop udvikling af de danske havne, og vi holder et tæt øje med med, hvad der sker rundt omkring. Udover at være et behageligt og positivt bekendtskab for både gæstesejlere og lokale, er det samtidig en stor fordel for resten af byen, når denne har en attraktiv og veldrevet marina. Derfor har mange af de forgange vindere med stolthed brugt den fornemme titel til markedsføring og promovering af det gode havneliv. Årets Havn er en anerkendelse, som forhåbentlig giver flere sejlere lyst til at komme på besøg.

Stem på Årets Havn 2022 her 

Konkurrencen løber til og med d. 31. oktober 2022.

Lav en kryddersnaps

Mange af os sejlere nyder naturen på vores sejlturen, og de seneste par år er det blevet mere og mere populært at bruge naturen og f.eks. indsamle urter, tang muslinger og andet til maden – og ikke mindst til en lækker hjemmelavet kryddersnaps. Og nu kan du være med i en spændende konkurrence om at levere den bedste kryddersnaps og fortællingen om den.

Måske er det dig, der har den gode opskrift på en dejlig kryddersnaps? Og måske en fin historie om, hvor du finder de bær, frugter eller urter, dom giver en raffineret smag til din drik.

Del den med Danske Tursejleres medlemmer og vær med i konkurrencen om fine præmier:

 • Send os din bedste opskrift på en kryddersnaps til info@dansketursejlere.dk
 • Fortæl hvor du har fundet krydderurterne
 • Fortæl en særlig historie, der knytter sig til snapsen eller indsamlingen af ingredienserne

Et ekspertpanel fra Danske Tursejlere med overdommer Elise Søby i spidsen, vil bedømme historierne og opskrifterne og indstille de tre bedste til afprøvning. Efter en tilsvarende bryggeproces, smages der på snapsen og en vinder udpeges. Konkurrencen løber året ud.

DT logo-konkurrence 2022

Med årets første nummer af Tursejleren er der vedlagt et flot mærke med Danske Tursejleres logo. Mærket kan du sætte på din båd, så du også er med til at styrke vores synlighed og gennemslagskraft. Sender du et foto af mærket på din båd, er du med i vores logo-konkurrence, hvor du kan vinde en kikkert.

Når du sætter klistermærket på din båd hjælper du med at få udbredt det positive budskab til flere sejlere, som måske får lyst til at blive en del af vores sejlerfællesskab og bakke op om vores mærkesager.

Danske Tursejlere arbejder for:

 • Fjernelse af statsafgift på lystbådeforsikringer
 • Fri adgang til de indre danske farvande
 • Fornuftig og forståelig lovgivning
 • Ensartede bekendtgørelser
 • Fornuftig afmærkning i de indre danske farvande

Har du lyst til at være med i konkurrencen og understøtte vores sejlerfællesskab, så sæt logomærket på din båd, tag et billede og send det til info@dansketursejlere.dk sammen med dit navn medlemsnummer. Sidste frist for indsendelse er den 1. juli 2022. 

Back To Top