fbpx skip to Main Content
Sommertogt
Sommertogter med Danske Tursejlere

Som medlem af Danske Tursejlere kan gratis du komme med på vores årlige sommertogter. Vi planlægger hvert år nye togter til forskellige destinationer, og togterne foregår som regel både i Danmark og i det nære udland. Togterne er for alle, både sejl- og motorbåde og vi lægger vægt på, at der skal være noget til alle med et mix af forskellige togter:

 • De lange togter 4-5 ugers varighed
 • De korte togter: 1-3 ugers varighed
 • Børnetogter

Sommertogter 2023

Sommertogterne byder på noget for enhver smag. Herunder kan du se de afholdte sommertogter i 2023. Sommertogter i 2024 planlægges i vinterhalvåret og offentliggøres i årets første måneder.

AFSLUTTET

ROSKILDE FJORD OG ISEFJORDEN
2. juli – 15. juli (15 dage)
Her sejles “Sjælland rundt på indersiden”, hvor fjordlandet udforskes til lands og til vands.

Læs mere
Samsø

AFSLUTTET

SAMSØ RUNDT
1. juli – 10. juli (9 dage)
En unik tur rundt om den smukke ø, som også udforskes til fods med fokus på naturoplevelser.

Læs mere
Børnetogt med Danske Tursejlere

AFSLUTTET

BØRNETOGT I STOREBÆLT
29. juni – 8. juli (10 dage)
Et begivenhedsrigt togt for hele familien med særligt fokus på oplevelser for børn.

Læs mere
Sommertogt for singler

AFSLUTTET

SOMMERTOGT FOR SINGLER
23. Juni – 2. juli (10 dage)
Til dig som savner socialt samvær, vil hjælpe nye gaster på vandet eller vil på eventyr med ligesindede.

Læs mere

HAR DU EN IDE TIL ET SOMMERTOGT?

Kontakt os gerne på info@dansketursejlere.dk

Hør mere og tilmeld dig

Kontakt sekretariatet via nedenstående formular for at anmode om en plads på et af årets togter, eller bare for at høre mere.  Bemærk, at du først er tilmeldt et togt, når du har fået en bekræftelse fra sekretariatet på mail.

  IMG_0616

  Tryghed i fællesskabet

  Det er ikke nødvendigt at være en erfaren sejler for at komme med på sommertogterne. Det er netop i fællesskabet at togterne har sin styrke, og mange nybegyndere har været med for at prøve kræfter med længere ture. Det giver en tryghed at vide at der er andre lige i nærheden, som er parat med gode råd og en hjælpende hånd, og som du kan følges med i det omfang, du har lyst.

  Selve sejladsen er en oplevelse i sig selv. Du kommer vidt og bredt og får set meget forskellig natur og får selvfølgelig afprøvet at sejle under varierende forhold. Nogle togter har budt på kanalsejlads i Sverige, andre kryds over Østersøen. Vejret er selvfølgelig også en vigtig faktor, som gruppen takler undervejs.

  Forskellige førerhunde

  Hvert sommertogt har en frivillig ’førerhund’, der har planlagt turen på forhånd, i det omfang det er muligt. Førerhunden planlægger sejlruten, aktiviteter og udflugter, men uddelegerer ofte opgaver til deltagerne. Førerhunden står også for kontakt med havnene, der anløbes og meget andet. Der afholdes skippermøder efter behov, hvor næste stræk planlægges og anden vigtig information deles.

  Hvor mange fællesaktiviteter, der er på et sommertogt, afhænger meget af førerhunden og mulighederne på ruten. På nogle sommertogter har deltagerne nydt at være fælles om langt de fleste oplevelser og seværdigheder, og på andre togter har deltagerne nogle dage foretrukket at opleve på egen hånd. Dette er endnu en fordel ved sommertogterne – at du kan gå til og fra aktiviteterne, som det passer dig.

  Bliv førerhund

  Kunne du tænke dig at prøve rollen som førerhund og gøre en stor forskel ved at gå forrest og inspirere andre sejlere til spændende eventyr på vandet? Og har en ide om, hvor din tur kunne gå hen, så skriv gerne til os på info@dansketursejlere.dk eller via formularen ovenfor.

  Herunder kan du se stemningsbilleder fra sommertogterne gennem årene.

  Kanalskipper kursus
  Kanalskipper kursus
  Kanalskipper kursusKanalskipper kursus
  Back To Top