skip to Main Content

Én af de mange fordele ved at være medlem af Danske Tursejlere er alle de arrangementer og forskellige tiltag, som du kan være en del af. Nedenstående kan du se, hvad vi planlægger i løbet af året.

AKTUELLE ARRANGEMENTER

Sejl til Tour de France i Nyborg

Den 2. juli 2022 kører verdens største cykelløb fra Roskilde. Målstregen ligger i Nyborg, hvor tusinder af entusiaster vil tage mod det imponerende og farverige felt. Vi har i den anledning sammensat et rigtigt godt tilbud til dig, så du kan opleve Touren på nærmeste hold.

Tour-pakken inkluderer bl.a.:

Overnatning i Nyborg Marina (2. juli – 3. juli)
En forfriskning på terrassen ved Danske Tursejleres sekretariat
Spillekort, nøgleringe, kasket, indkøbsnet mm.
Skipperpakke fra SejlSikkert
Gratis lynkursus i servicering af din redningsvest

Hele Tour-pakken koster kun kr. 100,- og kan bestilles lige her

 

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

Foredrag: Tag roret og udlev drømmen

I februar er det tid til at begive sig ud på nye sejlereventyr, når langturssejler Klaus Mørch hanker op i danske sejlere og opfordrer til at sætte kursen mod nye, spændende destinationer. Mange sejlere er vant til deres lokalområde og tager sjældent på længere togter. Men hvis man skruer ned for bekymringerne og forbereder sig godt, åbner der sig helt nye muligheder og oplevelser langs de danske kyster.

Klaus drager paralleller til sin egen jordomsejling og fortæller bl.a. om forberedelser, sikkerhed, udstyr, natsejlads og ikke mindst den mentale indstilling, det kræver at bevæge sig ud over sine vante rammer. For det er ofte vanerne, der styrer vores liv og forhindrer os i at udleve det, vi i virkeligheden drømmer om.

Er du klar til at tage roret og gøre sejlerdrømmene til varige minder?

Dato: Torsdag 10. februar 2022
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 22:00
Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, 4230 Skælskør

Arrangementet koster kr. 50,- og inkluderer en forfriskning i pausen.

Få billetter her

Foredrag: Lær om elektroniske søkort

OBS – ny dato! Grundet Covid-19 restriktioner udsættes foredraget til d. 5. maj. 

Vi kan ikke komme udenom at elektroniske søkort bliver mere og mere almindelige. Selvom man har styr på sine søkort kan det være en helt ny verden, når man overgår til de elektroniske versioner.

Er du interesseret i at finde ud af hvordan du bruger elektroniske søkort samt deres fordele og ulemper, så kom til en lærerig aften i selskab med Jens Peter Weiss Hartmann, der arbejder i Geodatastyrelsen og er ekspert inden for netop dette område.

Desuden holder Hans Andersen Pedersen et oplæg vedr. hvordan lodserne i DanPilot oplever fritidssejlerne i forbindelse med deres lodsninger.

Dato: Torsdag d. 5. maj 2022
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 21:30
Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, 4230 Skælskør

Arrangementet koster kr. 50,- og inkluderer en forfriskning i pausen + en lille overraskelse.

Få billetter her

Besøg Flyvestation Aalborg med Danske Tursejlere

OBS: Arrangementet udsættes til efteråret 2022. Følg med på vores hjemmeside og sociale medier for opdateringer. 

Ved du, hvad der sker, hvis du kommer i havsnød? Skulle uheldet være ude, mens du er på vandet, sættes et effektivt redningsberedskab i værk. Det ender ofte med at én af Danmarks redningshelikoptere går i luften for at yde assistance til havs.

Nu får du muligheden for at komme helt tæt på redningshelikopteren og det beredskab, der står klar 24 timer i døgnet hele året rundt. Vi har arrangeret en rundvisning på Flyvestation Aalborg, og som medlem af Danske Tursejlere kan du komme med helt gratis.

Følg med her på siden, hvor vi senere offentliggør dato og program for arrangementet.

Back To Top