skip to Main Content

OBS: Da vi følger myndighedernes anbefalinger, er vi nødsaget til at aflyse og i stedet udsætte arrangementer til et senere tidspunkt. Se status på de enkelte arrangementer herunder. 

Én af de mange fordele ved at være medlem af Danske Tursejlere er alle de arrangementer og forskellige tiltag, som du kan være en del af. Nedenstående kan du se, hvad vi planlægger i løbet af året.

Mads Christensen og sejlerpigerne

OBS: De fire foredrag med Mads Christensen i februar aflyses grundet corona-situationen. Vi planlægger i stedet at afholde arrangementerne i efteråret 2021. Følg med her på siden samt i næste nummer af Tursejleren.

Kom til et underholdende foredrag om sejlerpigernes udfordringer med Mads Christensen!

Mange kender ham som ’Blærerøven’, men faktisk er Mads en garvet sejler, ligesom han er tidligere ambassadør for Havnens Dag. Han ved derfor, hvad han taler om, når han tager pulsen på sejlerpigernes udfordringer, når der for eksempel skal fortøjes. Det er nemlig ikke altid nemt at være gift med en sejler-mand. Man bliver tvunget ud i prøvende situationer, hvor man skal holde hovedet koldt og mandens ego varmt på én og samme tid. Man skal følge bådens bevægelser og samtidig holde tungen lige i munden. Ja, det kræver sin kvinde. Velkommen til livet som sejlerpige!

Læs mere om arrangementerne her

Foredrag: Fra nybegyndere til langturssejlere

OBS: De to foredrag aflyses grundet Covid-19.

Da det unge par, Trine og Vitus, besluttede sig for at sejle på langtur til Caribien, havde de ingen sejlererfaring. Desuden var de studerende og havde ikke den store økonomi til at føre deres drøm ud i livet.

Alligevel lykkedes det dem at købe båden ’AYLA’, som de selv satte i stand, samtidig med at de tog alle nødvendige sejleruddannelser undervejs. Men corona kom i vejen for planerne og udsatte turen til 2021.

Derfor har du nu mulighed for at høre om Trine og Vitus’ inspirerende rejse fra nybegyndere til langturssejlere, inden de drager tværs over Atlanten.

Dato: Lørdag d. 20. marts
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 21:00
Sted: Kerteminde (adresse følger)

Dato: Søndag d. 21. marts
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 21:00
Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, 4230 Skælskør

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Tilmelding sker ved at kontakte sekretariatet på tlf. 70214242 eller på mail info@dansketursejlere.dk med dine kontaktoplysninger samt antal deltagere.

Foredrag: Lær om elektroniske søkort

OBS: Foredraget om søkort aflyses. Vi planlægger i stedet at afholde det i efteråret 2021. Følg med her på hjemmesiden. 

Vi kan ikke komme udenom at elektroniske søkort bliver mere og mere almindelige. Selvom man har styr på sine søkort kan det være en helt ny verden, når man overgår til de elektroniske versioner. Er du interesseret i at finde ud af hvordan du bruger elektroniske søkort samt deres fordele og ulemper, så kom til en lærerig aften i selskab med Jens Peter Weiss Hartmann, der arbejder i Geodatastyrelsen og er ekspert inden for netop dette område.

Dato: Onsdag d. 20. januar 2021
Tidspunkt: Kl. 19:30 – 22:00
Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, 4230 Skælskør

Arrangementet er gratis og for medlemmer af Danske Tursejlere. Tilmelding sker ved at kontakte sekretariatet på tlf. 70214242 eller på mail info@dansketursejlere.dk med dine kontaktoplysninger samt antal deltagere.

Besøg Flyvestation Aalborg med Danske Tursejlere

OBS: Rundvisningen på Flyvestation Aalborg er udsat grundet Covid-19. Vi forventer i stedet at kunne gennemføre arrangementet i efteråret 2021. Følg med her på hjemmesiden. 

Ved du, hvad der sker, hvis du kommer i havsnød? Skulle uheldet være ude, mens du er på vandet, sættes et effektivt redningsberedskab i værk. Det ender ofte med at én af Danmarks redningshelikoptere går i luften for at yde assistance til havs.

Nu får du muligheden for at komme helt tæt på redningshelikopteren og det beredskab, der står klar 24 timer i døgnet hele året rundt. Vi har arrangeret en rundvisning på Flyvestation Aalborg, og som medlem af Danske Tursejlere kan du komme med helt gratis. Et lignende arrangement blev i foråret 2020 aflyst grundet Covid-19, men nu prøver vi igen.

Følg med her på siden, hvor vi senere offentliggør dato og program for arrangementet.

Back To Top