skip to Main Content

SOMMERTOGT MED DANSKE TURSEJLERE SYD- OG NORDTUR 2018

2017

Én af de mange fordele ved at være medlem af Danske Tursejlere er alle de arrangementer og forskellige tiltag, som du kan være en del af. Nedenstående kan du se, hvad vi planlægger i løbet af året.

Året 2017 bliver ekstra specielt – for vi fejrer nemlig 25 års jubilæum! Derfor afholdt vi en kæmpe Jubilæumsfest i Nyborg d. 23.- 25. juni. Du kan læse mere om begivenheden og jubilæumsåret her. Du kan også se mange flere billeder fra både jubilæumsfesten og andre begivenheder på vores Facebook side.

I sommeren 2017 afholdte vi ligeledes et fælles sommertogt. Et sommertogt er en fantastisk måde at kombinere glæden ved at sejle, med hyggeligt samvær sammen med andre sejlere. Det er også en alle tiders måde at lære nye steder at kende og måske få sejlet en rute, man normalvis ikke havde begivet sig ud på alene. Om dagen nyder man at være på vandet og om aftenen hygger man sammen på land i en af de udvalgte havne på ruten. Måske udveksler man tips og tricks, måske bliver man inspireret til nye sejltogter og måske får både børn og voksne nye legekammerater.

Læs meget mere om Sommertogtet 2017 her. Du kan også se billeder fra togtet på vores Facebook side.

Back To Top