fbpx
Havneguide som app

Ny App fra FLID gør det endnu lettere at finde i havn

Havneguide.dk er nu også en app, lige til at downloade på mobil eller tablet. Havneguide.dk App har de samme søgefunktioner som på nettet sammen med alle de oplysninger man skal bruge til at forberede næste havnebesøg. Med den nye app til mobil og tablet, bliver det endnu lettere at finde havnekort og praktiske oplysninger frem mens man sejler.

Praktisk søgefunktion giver overblik

Når app’en åbnes, kan man med det samme søge de oplysninger, der er brug for. Søgefunktionerne giver mulighed for at finde en bestemt havn, eller havne i et valgt farvand, men det kan også være ud fra hvilke faciliteter der er brug for næste gang en havn anløbes. Måske skal der være mulighed for at tanke diesel eller benzin, eller besætningens tøj trænger til at blive vasket. Man kan også søge på legeplads eller tømningsanlæg – der er 28 forskellige kategorier at søge på.

Det er heller ikke svært at finde en havn, hvis man sejler i en båd der stikker dybt. Ved at indtaste bådens dybgang i feltet ’Angiv dybde’, fremkommer både et kort, og en liste med havne, der har plads i havnebassinet til både køl og båd.

I Havneguide.dk appen kan man også finde inspiration til oplevelser i det sejlområde man befinder sig i, og få oplysninger om begivenheder og spisesteder i nærheden af havnen man ligger i.

Download din havneguide.dk App her: