fbpx

Første weekend på Boatshow

Det viste sig at blive en forrygende første weekend på Boatshow i Fredericia. 15.482 besøgte årets største bådmesse i Fredericia, og vi skal love for at vi på Danske Tursejleres stand kunne mærke interessen for sejlerlivet. Vores store stand i Hal E var yderst velbesøgt alle tre dage i udstillingens første weekend. Samtlige af vores medarbejdere havde travlt med at sørge for nye og gamle medlemmer, lave forsikringstilbud, dele materiale ud og høre gode historier fra vandet. Kaffe røg ned i rigelige mængder, mens der blev talt om glæden ved vores turbøjer eller vores Sommertogt til Østersøen.

Et andet, og meget varmt, samtaleemne var den alt for høje statsafgift på bådforsikringer. Vi har, i samarbejde med Dansk Sejlunion, taget initiativ til at starte en underskriftindsamling for at få afskaffet den omtalte statsafgift. Vi havde derfor lagt sedler på alle bordene til dette formål – og det var ikke svært at få de besøgende til at skrive under! Lange de fleste var enige i at en afgift, der er højere end selve forsikringspræmien, er helt hen i vejret, og at denne i nogle tilfælde forhindrer potentielle sejlere i at anskaffe sig egen båd. Skriv under online her!

Konkurrencen om at vinde en gummibåd med elektrisk motor var meget populær. Her skulle man gætte antallet af kulørte kugler i gummibåden, og det blev der meget sjov ud af. Flere forsøgte drillende at bestikke vores medarbejdere til at afsløre svaret, men vi var meget standhaftige. Børnekonkurrencen bestod i at tegne en tegning, og måske blive den heldige vinder af en flot redningsvest. Begge konkurrencer fortsætter naturligvis på torsdag, hvor anden etape af Boatshow tager fart.

Til børnene blev der uddelt vores splinternye ’Sømandsbog for Letmatroser’, en opgavebog rettet mod at bistå oplæringen af sejlerbørn på informativ og underholdende vis – og så er den fantastisk til de grå dage eller de lange stræk på sejlturene. Sømandsbogen er produceret af Danske Tursejleres mange ildsjæle, som har arbejdet hårdt for at få bogen klar til messen, og vi er rigtigt glade for den positive modtagelse.

Årets første udgave af vores medlemsblad ’Tursejleren’, som er et udvidet jubilæumsnummer, gik ligeledes som varmt brød. Det var glædeligt at opleve, hvor mange der med et smil fortalte at de allerede var medlemmer, og dermed havde modtaget bladet med posten.

Fredag aften var Danske Tursejlere vært for et fyraftensparty for de andre udstillere. Arrangementet var stablet på benene for at markere at vi i 2017 fejrer 25 års jubilæum. Vi var imponerede og glade over det store fremmøde og den tydelige interesse og støtte fra vores kolleger i sejlerbranchen.

Vi ser frem til på torsdag, hvor dørene til Messe C atter bliver slået op, og en ny strøm af besøgende kigger forbi. Messen er i øvrigt en fantastisk mulighed for at få et kig på sin bådforsikring – det forlyder at DT’s forsikringspersonale viste sig ganske rundhåndede med rabatter og tilbud i den forgange weekend!

Kig forbi vores stand d. 2. – 5. marts – vi glæder os til at se jer!

Find adressen her