fbpx

Boatshow 2017

Boatshow 2017 løber af stablen d. 24. – 26. februar og d. 2. – 5. marts, og foregår i Fredericia. Danske Tursejlere møder op med en stor stand og godt humør, klar til at tage en faglig snak med vores medlemmer og andre, der er nysgerrige efter at blive en del af sejlerfællesskabet.

Man kan f.eks. få en snak om bådforsikringer og fordelen ved at være medlem af Danske Tursejlere. Vi har planlagt mange nye tiltag og aktiviteter i løbet af 2017, som vi glæder os meget til at dele med alle de besøgende. Blandt andet kan man tilmelde sig vores store 25-års jubilæumsfest, høre om vores Sommertogt i Østersøen og få et kig på vores splinternye børnebog ‘Sømandsbog for Letmatroser’. Så selvfølgelig er ungerne velkomne ved vores stand – vi har sørget for underholdning til dem, mens de voksne får sig en snak.

Der vil også være konkurrencer med spændende præmier for både børn og voksne. Man kan f.eks. vinde en gummibåd med elektrisk påhængsmotor fra Palby Marine, en køleboks og abonnementer på Bådmagasinet. Børnene kan vinde en redningsvest og masser af slik.

Danske Tursejlere holder til på stand E4104 i Hal E på adressen: Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.

Læs mere om Boatshow 2017 her