fbpx

Tid til at opdatere dine medlemsoplysninger

Som bekendt følger dit medlemskab hos Danske Tursejlere kalenderåret. Og da 2023 så småt lakker mod enden, hører du snart fra sekretariatet vedrørende betaling af dit medlemskab for 2024.

For at sikre at opkrævningen forløber så glat som muligt kan du hjælpe dig selv – og sekretariatet – ved allerede nu at sikre, at dine medlemsoplysninger er korrekte på din profil her på dansketursejlere.dk.

Det er især vigtigt, at sekretariatet har de korrekte bådoplysninger, da dette kan påvirke beløbet, der opkræves. Husk også at opdatere din adresse, hvis du er flyttet og din e-mail, hvis du har fået ny.

Sådan gør du

BEMÆRK: Du kan ikke logge ind med andre oplysninger end disse.

Tilmeld din opkrævning til betalingsservice

Så opkræves betalingen helt automatisk og du slipper for bortløbne fysiske fakturaer og trælse rykkere. Du finder et link til betalingsservice LIGE HER eller gå direkte til siden ved at scanne nedenstående QR-koden med kameraet i din mobiltelefon.

Særligt til vores nye medlemmer fra DFU

Er du et af vores nye medlemmer, som vi kunne byde velkommen ombord i forbindelse med fusionen fra Danmarks Fritidssejler Union, så er proceduren den samme som beskrevet ovenfor. Dit medlemsnummer er det samme, som du havde hos DFU, og du logger ind med dit postnummer.

Har du nogle spørgsmål til ovenstående, kan du altid ringe til sekretariatet på 70214242 eller skrive en mail til info@branddev.dk.