fbpx

LIV OG GLADE DAGELØKKE

I 2023 vandt Dageløkke Havn titlen som Årets Skulderklap i forbindelse med vores årlige havne-konkurrence. I år kan vi fortælle at aktiviteterne bare blomstrer frem på den nyrenoverede perle på Langeland. Et af deres store arrangementer i år er strandfestivalen, der afholdes for andet år i træk efter kæmpe succes sidste år.

Igennem det sidste års tid har Dageløkke Havn gennemgået en gennemgribende renovering og er gået fra et roligt og beskedent havneleje til en livlig event-havn med sydlandsk inspiration. Havnen er drevet af passionerede individer, med en klar vision om at gøre den til et pulserende aktivitetscenter, der tiltrækker sejlere og eventyrlystne fra nær og fjern.

Den omfattende renovering inkluderer en udgravning af indsejlingen til en dybde på 2 meter, etablering af en tapas- og vinbar samt diverse events, for blot at nævne nogle af ingredienserne i Dageløkkes succesfulde opskrift. Hertil kommer den helt nye strandfestival, som er blevet født af ønsket om en magisk oplevelse, hvor friheden danser mellem de maleriske omgivelser, mens skønne velkendte rytmer fylder luften i solnedgangens magiske lys.

Hvad hedder denne festival så? Intet mindre end “Liv og Glade Dageløkke” – helt passende!

Oplev et spændende musik program

Ifølge festivallederne selv er festivalen meget mere end blot en traditionel musikfestival:

“Liv og Glade Dageløkke stræber efter at skabe et fællesskab, hvor skuldrene sænkes, og hvor du kan slå dig ned på stranden, mærke sandet mellem tæerne og lade dig rive med af den skønne musik og de fabelagtige omgivelser”, siger Kim Loudrup fra Dageløkke Havn.

Og at lade dig rive med af musikken kommer ikke til at være et problem, da Kim og co. har stablet et særdeles ambitiøst musikprogram på benene med kunstnere som Electric Light Orchestra, Shubi-dua 2.0, Sanne Salomonsen, Erann DD, Outlandish, Moonjam, Tørfisk og mange flere. Så der er noget for en hver smag, og noget som vi alle kan synge med på.

Vind 2 billetter + havneplads

Er du fristet til at sætte kursen mod Dageløkke Havn til sommer og deltage i festivalen, så har du nu en unik chance. Du kan nemlig deltage i vores konkurrence med muligheden for at vinde 2 festivalbilletter + havneplads i 2 dage til en samlet værdi af: 3.260 kr.

For at deltage skal du blot svare på følgende spørgsmål:

Hvor dyb er den ny udgravede indsejling til Dageløkke Havn?

  • 1 meter
  • 2 meter
  • 7 meter

Sende dit svar til info@dansketursejlere.dk senest d. 20. juni, så er du med i lodtrækningen om den fede præmie.

Få rabat på dine biletter

Er du ikke den heldige vinder af billetterne, så frygt ej, for Danske Tursejlere og Dageløkke Havn har nemlig indgået en aftale, der giver rabat på 20% på entrebilletten til alle medlemmer af Danske Tursejlere. Du skal blot indtaste rabatkoden “Tursejleren”, når du køber din billetter her.