fbpx

Invitation til Palby Fyn Cup

Bogense Sejlklub byder velkommen til Palby Fyn Cup. En sejlads rundt om Fyn, hvor tursejlere og kapsejlere deltager. Første start kl. 11 fredag d. 24 maj.

Bogense Sejlklub indbyder alle sejlere til Danmarks største kapsejlads omkring Fyn fra Bogense.

I 1990 blev den første Fyn Cup fra Bogense afviklet med 182 tilmeldte både. Siden er det gået op og ned og i 2018 var der 320 tilmeldte både. Gennem årene har sejladsen skiftet navn efter stævnets hovedsponsor, men formålet med sejladsen har altid været det samme. Sejle de 138 sømil rundt om Fyn, så hurtigt som muligt og det er det stadigvæk.

Man får samtidig en stor naturoplevelse i det danske vejr og sejladsen er DK’s største kapsejlads. Her møder du alle sejlerkammeraterne og får måske nogle nye. Du kan nyde nogle hyggelige timer på havn og marina før sejladsen og mærke spændingen, når du sejler ud af havnen mod startlinjen. Her er der lagt op til både personlig udfordring, udholdenhed, sammenhold, spænding, kampgejst og hygge ombord på båden. Det må du bare opleve.

Alle kan deltage

Palby Fyn Cup sejles under målereglerne: DH og TEXEL. Tursejlere kan deltage uden målerbrev.

Sejl Double Hand:

Det er også muligt at sejle Double-Hand under DH i Palby Fyn Cup, med kun to deltagere i båden. Man har måske nemmere ved at stille ”et hold” og det stiller større udfordringer til den enkelte sejler.

Klasse og standardbåde:

Klasse- og standardbåde ved Palby Fyn Cup får ved minimum 15 tilmeldte både deres egne starter. Tursejlerne og de mindste både starter først. Double-hand-sejlerne får deres eget løb.

Palby Fyn Cup arrangeres af Bogense Sejlklub i samarbejde med BGIF støtteforening og vores mangeårige hovedsponsor Palby Marine.

Der vil igen i år være opstillet en storskærm på pladsen foran klubhuset, hvor man ville kunne følge starterne, sejladsen og måltagning med streaming ligesom løbsresultaterne vil kunne følges løbende på touchskærme ved bureauet.

Omsejlingsretningen ved Palby Fyn Cup afhænger af vind- og strømforhold og bliver oplyst på skippermødet.

TracTrac til alle:

Alle både får udleveret en tracker, så alle kan følge bådene på nettet ved hjælp af TRACTRAC – hele vejen rundt om Fyn.

Der vil i forbindelse med PALBY FYN CUP være flere aktiviteter i forplejningsteltet og stande ved sejlklubben, så der er rig lejlighed – også for de der ikke skal sejle, til at hygge sig i både havn og marina og den hyggelige købstad – på toppen af Fyn.

Torsdag aften vil du have mulighed for at reservere bord sammen med din klub i forplejningsteltet. Tag fat i din klub og få dem til at bestille bord på sejladsen@fyncup.dk – og mød dine klubkammerater.

Bogense Sejlklub og Bogense Havn & Marina råder over fine faciliteter, og i samarbejde med all vores gode sponsorer sørger vi for, at alle får en god oplevelse både på vandet og på land.

Læs mere om Palby Fyn Cup og hvordan du tilmelder dig her