fbpx

HISTORIE

Mere end 30 år på rette kurs

Danske Tursejlere, har nu gennem 30 år haft fokus på, at skabe de bedste betingelser for at tur- og fritidssejlere kan dyrke deres fritidsinteresse, i et godt maritimt fællesskab og derigennem få et fritidsliv med perspektiv.

2022

Danske Tursejlere fejrer 30 års jubilæum

Danske Tursejlere fejrer 30-års jubilæum.
Der ansættes en udviklings- og projektchef med fokus på kommunikation, medlemstilbud og -service.

2022
2020

Fremgang gennem Corona

Coronapandemien rammer Danmark og påvirker også det maritime Danmark og alle aktiviteter og bådmesser bliver aflyst på stribe. Dog så Danske Tursejlere en stigning i nye medlemmer som aldrig før.

2020
2019

Længere kamp endelig vundet

Livet som sejler blev lidt sødere, da der var gennembrud for afgiftsnedsættelsen på kaskoforsikringer til fritidsbåde, og havets “lokalplan” blev udarbejdet for at fremme en bæredygtig økonomisk vækst og udvikling af havarealerne.
I den forbindelse etablerer DT deres Havforum Udvalg, der fokuserer på de udfordringer, som havvindmøller, havbrug og offentlige anlæg skaber for et aktivt og rekreativt fritidsliv på havet.

2019
2017

Danske Tursejlere fejre 25 år jubilæum

Danske Tursejlere fejrer deres 25 års jubilæum med kæmpe fest i inderhavnen i Nyborg. Denne fest markerer også nye tider for DT, der igen tager deres medlemsaktiviteter og tilbud op til overvejelse, med en medlemsundersøgelse.

2017
2015

Vokseværket betyder nye klæder

Danske Tursejlere er vokset ud af deres hjemmekontorer med godt 9.000 medlemmer bag sig, så Bente og Leif flytter ind i ejendommen på havnefronten Vesterhavnen 5 i Nyborg.
Dette år er også det første med DT turbøjer langs de danske kyster.

2015
2012

Endnu et årti under bæltet

Til Danske Tursejleres jubilæumstræf slog formand Poul Erik Jakobsen fast at Danske Tursejlere skal være Danmarks største sejlerorganisation der holder 100% fokus på tur- og fritidssejlerens interesser. Derfor begynder der også et intenst arbejde med mærkesagerne i fokus.

2012
2011

Nyt forsikringsprodukt – Nyt samarbejde

I disse dage blev et nyt forsikringsprodukt “Sejlerforsikring” lanceret. I 2010 meldte Søassurancen Ærø – Nu Søassurancen Danmark – sig på banen og der blev arbejdet intenst mellem de to organisationer om at skabe en forsikringsordning som var 100% skræddersyet til sejlerens ønsker og behov.

2011
2010

Ny chef i organisationen

I forbindelse med moderniseringen af det tidligere DTF (nu DT), blev Leif Nielsen, tidligere kasserer hos DT, ansat som forretningsfører for at styrke organisationen og udvikle nye medlemstilbud.

2010
2009

Nu kendt som Danske Tursejlere

I forbindelse med den nye udviklingsstrategi for Danmarks Tursejler Forening skiftede deres navn til Danske Tursejlere, som vi kender dem i dag.

2009
2007

Stærk fremgang

DTF mønstrer over 6000 medlemmer og 126 medlemsklubber – en kolossal fremgang på ganske få år. Med en ny formand kom der også nye målsætninger som resulterer i øget fokus på medlemmernes ønsker, og behov for service og tilbud som gjorde medlemskabet attraktivt for en bredere målgruppe.

2007
2005

Sekretariatet bliver etableret

DTF bestyrelsen må indse at de ikke kan følge med arbejdet længere og dermed bliver første lønnede medarbejder, Bente Hansen, ansat som blæksprutte til kontorarbejdet.

2005
2002

Danmarks Tursejler Forening fylder 10 år

DTF fejrer sit første runde jubilæumsår, med en stabil fremgang i hverdagen.

2002
2000

Nye tider, nye højder

DTF runder 4.000 medlemmer og 85 medlemsklubber.
Der bliver skabt en ny vision og et nyt værdigrundlag som ligger til baggrund for en masse nye aktiviteter, nogle af dem som vi stadig ser i dag heriblandt medlemsbladet Tursejleren.

2000
1994

Samarbejde i fulde sving

DTF bliver medlem af Friluftsrådet og de går sammen om at promovere Blå Flag ordningen på årets bådmesse Bella.

1994
1993

Første ansvar- og kaskoforsikring bliver tegnet

DTF indgår i et samarbejde med Tryg ved Ib Barren og kan nu tilbyde deres medlemmer en billig ansvars- og kaskoforsikring.

1993
23. december 1992

Danmarks Tursejler Forening (DTF) stiftes

Ni pionerer går sammen om at skabe et fællesskab for alle danske motor- og sejlbådssejlere, gennem en forsikringsforening.

23. december 1992

Læs mere om Danske Tursejleres historie:

25 års jubilæum

Danske Tursejlere; 25 år med sejladsglæde, fællesskab og engagement. Lad os fejre sammen og se frem mod flere år på bølgen blå!

30 års jubilæum

Danske Tursejlere fejrer 30 år på bølgen blå! Et imponerende jubilæum fuld af sejladsglæde og fællesskab. Her er til flere år med vind i sejlene!