Menu
Sommertogt.f.lles.2018

Sommertogter 2019

Du kan godt begynde at glæde dig til sommeren 2019! Vi har nemlig planlagt hele 6 sommertogter, som du allerede nu kan tilmelde dig. Og vi har sørget for at der er noget for alle.

Til dig med børn eller børnebørn:

Vi tager på en 10 dages rundtur i det sydlige Storebælt. Her lægges der til i børnevenlige havne, ligesom der planlægges aktiviteter for både ungerne og hele familien. Ruten bliver planlagt efter dette, så der er plads til at være familie sammen med andre familier.

Til dig, der gerne vil på øhop:

Øhop betyder, som navnet antyder, at man ’hopper’ rundt mellem forskellige øer. Og et af de skønneste samlinger af øer i Danmark, ligger i det sydfynske øhav. Vi tager afsted i 10 dage, hvor der udforskes smuk natur, små havne og ø-kultur.

Til dig, der kun har 14 dages ferie:

Fyn er ikke bare fin, men fantastisk at opleve fra havsiden. Derfor tager vi Fyn rundt, hvor stille og overskuelige stræk venter. Turen her er især oplagt til dem, der ikke kan holde så meget fri i løbet af sommeren, men som stadig vil nyde fællesskabet og hyggen på vandet og i havnen.

Til dig, der vil til udlandet:

Vær med til at udforske Hamborgs kanaler i 21 dage. På turen vil du opleve en væsentlig anderledes kultur, der alligevel er tæt på Danmark. Kanalsejlads er i forvejen en yderst interessant og anderledes måde at sejle på, og når man kombinerer dette med én af Tysklands mest farverige storbyer, skal det nok blive en helt unik tur.

Du kan også tage nordpå og bl.a. opleve Sveriges Götakanal i 35 dage. Her bliver der masser at opleve, både på turen gennem de første kanaler, i den svenske skærgård og langs sydøstkysten hjem. Det bliver en exceptionelt smuk tur, hvor der selvfølgelig også bliver plads til hyggen.

Til dig, der vil prøve det helt store eventyr:

Hvis du har 60 dage at rive ud af kalenderen til det helt store eventyr, så er der en anden mulighed for at opleve Götakanalen. Vi starter fra Læsø og tager turen hele vejen til Stockholm, som det selvfølgelig bliver muligt at tage udflugter til. På hjemvejen, der ligeledes går gennem kanalerne, er der plads til ’fri leg’, da der er så mange skønne havne og områder at se.

Du kan allerede nu tilmelde dig turene ved at ringe til os på 70 21 42 42 eller sende en mail til info@dansketursejlere.dk

De to ture til Sverige har fundet førerhunde, men de resterende ture gennemføres kun, hvis der også findes førerhunde til disse. Er du interesseret i at være førerhund, og dermed sætte dit eget præg på turen, så kan du også ringe eller skrive til os. Du kommer til at få masser af materialer og vejledning, så du behøver ikke at have prøvet det før.

FacebookInstagramlinkedinYoutubeTwitter