fbpx

Sommertogter 2019

Du kan godt begynde at glæde dig til sommeren 2019! Vi har nemlig planlagt hele 4 sommertogter, som du allerede nu kan tilmelde dig. Og vi har sørget for at der er noget for alle.

Til dig med børn eller børnebørn:

Vi tager på en 10 dages rundtur i Storebælt. Her lægges der til i børnevenlige havne, ligesom der planlægges aktiviteter for både ungerne og hele familien. Ruten bliver planlagt efter dette, så der er plads til at være familie sammen med andre familier.

Læs mere om Børneturen ved Storebælt her

Til dig, der kun har 14 dages ferie:

Fyn er ikke bare fin, men fantastisk at opleve fra havsiden. Derfor tager vi Fyn rundt, hvor stille og overskuelige stræk venter. Turen her er især oplagt til dem, der ikke kan holde så meget fri i løbet af sommeren, men som stadig vil nyde fællesskabet og hyggen på vandet og i havnen.

Læs mere om Fyn Rundt her

Til dig, der vil til udlandet:

Du kan tage med nordpå og bl.a. opleve Sveriges Götakanal i 35 dage. Her bliver der masser at opleve, både på turen gennem de første kanaler, i den svenske skærgård og langs sydøstkysten hjem. Det bliver en exceptionelt smuk tur, hvor der selvfølgelig også bliver plads til hyggen.

OBS. Turen er fyldt op, men du kan skrive dig på venteliste.

Læs mere om Öland via Götakanalen her

Til dig, der vil prøve det helt store eventyr:

Hvis du har 60 dage at rive ud af kalenderen til det helt store eventyr, så er der en anden mulighed for at opleve Götakanalen. Vi starter fra Læsø og tager turen hele vejen til Stockholm, som det selvfølgelig bliver muligt at tage udflugter til. På hjemvejen, der ligeledes går gennem kanalerne, er der plads til ’fri leg’, da der er så mange skønne havne og områder at se.

Læs mere om Stockholm via Götakanalen her

Du kan allerede nu tilmelde dig turene ved at ringe til os på 70 21 42 42 eller sende en mail til info@branddev.dk