fbpx

Sommertogt til de Østjyske fjorde

I år går sommertogtet til de Østjyske fjorde. En rute, der længe har været et stort ønske for tidligere sommertogt deltagere. Togtet er stadig under planlægning, derfor kan der endnu forekomme ændringer.

Vi starter efter planen i Årøsund, hvor vi mødes d. 11. juli. Herefter forventer vi at anløbe følgende havne; Kolding, Fredericia, Vejle, Juelsminde og Horsens, inden vi afslutter i Bogense på Fyn omkring d. 24. juli.

Der bliver virkelig tid til at nyde de utroligt flotte ture ind og ud af de mange fjorde. Vi kommer rundt om nogle af Danmarks flotteste pynter, og så oplever vi hele turen gennem unikke Lillebælt med snoede sejlrender, små øer og masser af marsvin.

Som deltager på sommertogtet kan I forvente at deltage i planlægningen og udførelsen af de fælles aktiviteter undervejs. Der planlægges både fælles grillaftener, udflugter samt natur- og kulturoplevelser. Der er på togtet ikke planlagt deciderede børneaktiviteter.

Der vil være daglige skippermøder, der har til formål at gennemgå dagens sejlruter, havne, aktiviteter og opgavefordeling. Informationer om ruten, udvalgte aktiviteter, huskelister mv. udleveres i tiden op til afgang, så deltagerne har mulighed for at forberede sig.

Førerhunde:
Jette og Ivan Nørup Vestergaard

Dato:
Søndag d. 11. juli 2021 – lørdag d. 24. juli 2021

Mødested:
Årøsund Lystbådehavn

Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding torsdag d. 25. marts. Tilmelding skal ske til Danske Tursejleres sekretariat på telefon 70214242.

Ved tilmelding skal du have følgende oplysninger klar:
– Bådens navn, hjemhavn, bådtype, længde, bredde, dybgang, motor/sejlbåd
– Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og ca. alder på skipper og gaster, samt skippers DT medlemsnummer

Max antal både på togtet er 12, inklusiv førerhundenes båd. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

OBS: Der tages forbehold for at eventuelle Covid-19 restriktioner kan aflyse eller ændre sommertogtet. Ændringer undervejs kan også forekomme på et sejlertogt grundet vejret og andre utilsigtede hændelser.