fbpx

Skal du med til opera i Marstal?

Lørdag d. 29. juni kan du kombinere sejlads og kultur på Ærø. Du har nemlig muligheden for at høre og se Rossinis opera ”Askepot” i en livsbekræftende og smuk operaforestilling på Ærø. Søassurancen Danmark stiller 100 billetter til rådighed for Danske Tursejleres medlemmer, som derved har mulighed for at krydre et ophold på den smukke sydfynske ø med en musikalsk oplevelse.

Det er Ærøoperaens Venner og GuidOpera, der arrangerer operaen, som opføres i HCC Bådeværft i Marstal lørdag den 29. juni kl. 14.30. Værftshallen har en meget fin akustik, så publikum får fuld udbytte af den dejlige musik og de meget smukke arier, der synges på dansk.

Professionelt ensemble
Guido Paevatalu er instruktør og scenograf på opsætningen af ”Askepot”, og publikum kan se frem til en stjernebesætning, med Josefine Andersson som Askepot, der har haft stor succes på operaen i Stockholm i netop denne rolle. Signe Asmussen og Niels Jørgen Riis synger de onde stedsøstre. Øvrige medvirkende er: Frederik Rolin, Petter Moen, Guido Paevatalu og Hans Lawaetz. Leif Greibe er kapelmester for ensemblet og har arrangeret det store orkesterpartitur for kvartet med musikere fra det kongelige kapel.

Gratis billetter
Kontakt Søassurancen Danmark for at få fat i de gratis billetter. Billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet, så vil du have denne eventyrlige oplevelse med, skal du kontakte Rikke Petersen, Søassurancen Danmark, direkte telefon 63555550 eller mail rp@soassurancen.dk – HUSK at påføre adresse!

Billetterne bliver sendt direkte til dig – og venligst, hvis du bliver forhindret i at komme til forestillingen – så kontakt Søassurancen på telefon 21491419 – så kan billetterne tilbydes andre på ventelisten.

Har du kaskoforsikring hos Søassurancen Danmark, kan du få refunderet op til 5 overnatninger i havnene på Ærø. Du kan også tage færgen fra Rudkøbing til Marstal kl. 12.20 og retur til Rudkøbing kl. 18.10.