skip to Main Content

Foredragsholder: Søren Dyrskjøt, Danske Tursejlere

Har du planer om eller lyst til at komme på sejltur på de europæiske floder og kanaler enten i egen båd eller i udlejningsbåd? Nu har du mulighed for at din sejlklub kan afholde et kvalificeret foredrag om flod- og kanalsejlads gennem Danske Tursejlere ved at henvende dig til din klub, der kan bestille foredraget til en klubaften.

Hvorfor så sejle på kanaler, når der nu er vand nok omkring os i Danmark og Norden? Simpelthen fordi de er der, og vi mennesker har det sådan, at hvis noget findes, skal det udforskes.

Det er en anderledes måde at sejle på, og hvis man forventer at kunne sejle med sejl, i høje bølger, speedbådssejlads, så er det ikke noget for dig. Men kan du lide hyggesejlads, familievenligt sejlads, store udfordringer, afstresning og gode oplevelser i det fremmede, så er det lige noget for dig og din familie.

Husk at gøre det, mens du kan!

Foredraget fortæller dig, hvad der kræves for at kunne klare sig på kanalerne og især hvilke faldgruber der findes, hvad der kræves af kundskaber m.v. Foredraget er mod honorar, som aftales direkte med foredragsholderen.

Få nærmere oplysninger og bestilling ved henvendelse til Søren Dyrskjøt telefon 23626000.

Back To Top