fbpx skip to Main Content

Ny app samler de Blå Oplevelser

Projekt Blå Oplevelser går nu ind i sin anden sommersæson, og mens de efterhånden mange områdebeskrivelser på projektets hjemmeside bliver flere og flere, har Danske Tursejlere også arbejdet på et nyt, spændende tiltag – en spritny app med navnet ‘Blå Oplevelser’.

Download den nye app her

Hent Blå Oplevelser app til iOs
Hent Blå Oplevelser app til Android

Med appen har du nem adgang til:

  • Turbøjer
  • Blå Oplevelser
  • Havne

Du har alle informationerne fra blaaoplevelser.dk lige ved hånden i et brugervenligt og lækkert mobil-format, som du finder frem til via et overskueligt kort. På kortet er alle de danske turbøjer markeret med symboler, som dermed giver dig info om bøjernes placering. Via et link går du ind på en side, der fortæller om de blå oplevelser og aktiviteter i nærområdet.

Du kan f.eks. finde gode steder at snorkle, vandreture langs kysten, fugleområder, måske nogle gode fiskesteder samt steder og områder, der er værd at opleve i båd, kajak eller SUP. Der er gode idéer til, hvad du kan opleve med børn eller børnebørn, måske spændende historier om kulturelle seværdigheder eller dyrelivet i området.

Du finder også informationer om de danske havne i appen. Her kan du få nyttig og praktisk viden om havnens faciliteter, se detaljeret havnekort fra havnelodsen, eller måske finde inspiration til oplevelser i området. Informationen om havnene leveres i samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID).

“Med den nye app ønsker Danske Tursejlere at følge med tiden, og give oplevelseshungrende eventyrere endnu nemmere adgang til information om om de mange unikke oplevelser, som vores smukke farvande og kyster byder på,” fortæller Sune Abelgren Olsen, Projekt- og udviklingschef i Danske Tursejlere.

Download Blå Oplevelser appen til iPhone

Download Blå Oplevelser appen til Android

Back To Top