skip to Main Content

Foredrag med Mads Christensen

OBS: Nedenstående fire foredrag med Mads Christensen aflyses grundet corona-situationen. Vi planlægger i stedet af afholde arrangementerne i efteråret 2021. Følg med her på hjemmesiden, samt i næste nummer af Tursejleren.

Mens sejlermusklerne holder vinterpause, har vi sørget for at vores medlemmer kan få trænet grinemusklerne i stedet. Danske Tursejlere har nemlig fået et helt unikt arrangement stablet på benene, mens båden er i vinterhi – nemlig et underholdende foredrag med sejlerpigernes udfordringer i centrum. Og manden, der stiller skarpt på disse er ingen ringere end Mads Christensen – også kaldet Blærerøven.

Mads er forfatter, foredragsholder, konferencier og meget andet. Han er nok bedst kendt som hudløst ærligt modefænomen og humoristisk provokerende hurtigsnakker. Men han er også en erfaren sejler, der har brugt mange timer på eventyr til søs.

Det skal derfor nok blive både hylende morsomt og lettere chokerende, når det til tider anstrengende liv som kvinde, gift med en stolt sejlermand, analyseres af den energiske ordjonglør.

Uanset hvor i landet, du bor, får du mulighed for at opleve Mads Christensen i aktion, for vi har sørget for at booke fire arrangementer i henholdsvis Slagelse, Nyborg, Horsens og Rebild Bakker nær Aalborg.

Prisen for et arrangement er kr. 100,- pr. deltager. Denne inkluderer en forfriskning i pausen.

For at tilmelde dig ét af nedenstående arrangementer skal du ringe til Danske Tursejleres sekretariat på 70214242 eller skrive en mail til info@dansketursejlere.dk med dine kontaktoplysninger samt antal deltagere.

Dato:
Mandag d. 8. februar

Tid:
Kl. 19:30 – 22:00

Sted:
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse

Dato:
Tirsdag d. 9. februar

Tid:
Kl. 19:30 – 22:00

Sted:
Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Dato:
Onsdag d. 10. februar

Tid:
Kl. 19:30 – 22:00

Sted:
Scandic Bygholm Park
Schüttesvej 6
8700 Horsens

Dato:
Torsdag d. 11. februar

Tid:
Kl. 19:30 – 22:00

Sted:
Comwell Rebild Bakker
Rebildvej 36
9520 Skørping

Back To Top