fbpx

Dyvig Bro kåret som Årets Havn 2020

Dyvig Bro løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter til både små og store sejlere. – Dyvig Bro er et godt eksempel på, hvordan et højt serviceniveau kan gøre selv en lille havn levende og attraktiv, siger forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen.

Danske Tursejleres medlemmer har igen i år været flittige til at stemme på Årets Havn. Modtageren af den prestigefyldte titel, og en præmie på kr. 5.000, blev Dyvig Bro som ligger smukt i bunden af Dyvig på den nordlige side.

Normalt kåres Årets Havn på FLID’s havnemesse i november i Messe C i Fredericia, men pga. Covid-19 situationen er havnemessen aflyst. Derfor offentliggøres resultatet nu og i Tursejleren 2020-4.

Prisoverrækkelsen fandt sted ved Dyvig Bro den 17. oktober 2020, hvor Danske Tursejleres næstformand Claus Boisen overrakte prisen til Bent Larsen, John Larsen og hustruerne Charlotte og Tina fra Dyvig Bro.

Familien Larsen modtog prisen med glæde og stolthed. En pris som familien har arbejdet på at opnå gennem flere år. Prisen kan nu kan bruges i markedsføringen af Dyvig Bro, så mange flere sejlere kan finde vej igennem ”E Gaf” i bunden af Stegsvig og ind i dette fantastiske område ved Dyvig og Mjels vig.

En naturperle

Det er 13. gang Danske Tursejlere kårer Årets Havn ved en afstemning blandt sine 13.000 medlemmer. I år havde 1.973 afgivet deres stemme som var fordelt på 138 havne. I top 5 fandt vi i vilkårlig rækkefølge: Bogense Marina, Dyvig Bro, Nyhavn 2 i Middelfart, Sundsøre Lystbådehavn og Juelsminde Lystbådehavn.

Dyvig Bro er familiejet og drives af mennesker, som har lysten og evnen til at give en speciel oplevelse til alle gæstesejlere. Der er livlig aktivitet på havnen, og der udvikles konstant på at forbedre serviceniveauet. Bl.a. finder man en meget populær badeborg som sejlerbørnene elsker og hygger sig med. Der stilles gratis cykler til rådighed og der er paddleboards til rådighed. Endvidere finder mange gæstesejlere, at modtagelsen af den sejlende havnemester, som anviser en plads, er en helt fantastisk service, der gør oplevelsen med at anduve Dyvig Bro til noget helt unikt.

Området er naturskønt og indbyder til oplevelser både på land og langs den smukke kyst. Det har medlemmerne af Danske Tursejlere også lagt vægt på og fremhæver bl.a. udflugtsmålene Holm Vineri, Jollmand’s Gård, Hjortespringbåden samt naturligvis Oplevelsesparken Universe, hvortil der kører gratis bus om sommeren.

”Vi er naturligvis taknemmelige for kåringen som Årets havn 2020, hvilket jo er en anerkendelse af det store arbejde, som vi gør for vores sejlere. Titlen som Årets Havn både motiverer og forpligter til at gøre en ekstra indsats”, siger Bent Larsen fra Dyvig Bro.

Med sejlerhilsen

Leif Nielsen (mobil 40163009)
Danske Tursejlere