fbpx

Danske Tursejlere ansætter projektchef

Med ansættelsen af Sune Abelgren Olsen har vi sat kursen til fortsat vækst, siger Danske Tursejleres forretningsfører Leif Nielsen.

– Danske Tursejlere har oplevet en markant tilgang af nye medlemmer gennem de seneste år, og den vækst ønsker vi at fastholde. Derfor har vi styrket vores stab med en erfaren og særdeles kompetent medarbejder, der kan stå i spidsen for udviklingen, siger Leif Nielsen, der er forretningsfører i Danske Tursejlere.

Erfaring med den maritime verden

D. 1. april 2022 tiltræder Sune Abelgren Olsen som projekt- og udviklingschef i Danske tursejlere med domicil i Nyborg. Han er 38 år og har blandt andet en uddannelse fra Copenhagen Business School inden for ledelse af innovationsprocesser. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent for Sejl Sikkert, som er en del af Søsportens Sikkerhedsråd under Søfartsstyrelsen. Han har desuden tidligere haft stillinger indenfor kommunikation og turisme. Sune Abelgren Olsen kommer således til Danske Tursejlere med masser af organisatorisk erfaring, et stort netværk og kendskab til den maritime verden.

Spændende udvikling

– Med en medlemstilvækst på et par tusind over de senere år, hvor også flere unge sejlerfamilier er kommet til, er der behov for, at vi udvider den vifte af tilbud, vi har til vores medlemmer. Vi ønsker at være en attraktiv organisation for sejlere i alle generationer, hvorfor vi i de kommende år vil søsætte flere projekter med nye tilbud. Desuden er vi optaget af at forebygge sikkerheden for sejlerne, så de kan færdes trygge på vandet. Disse udviklingsopgaver vil være i gode hænder hos Sune, siger Leif Nielsen.

-Jeg glæder mig meget til at komme ombord hos Danske Tursejlere og bidrage til udviklingen af de mange spændende projekter, som organisationen har i støbeskeen, siger Sune Abelgren Olsen.

Jeg tilbringer det meste af min fritid på vandet ombord på min sejlbåd, på surfbrættet eller med en fiskestang i hånden. Så derfor er det et privilegie at få mulighed for at arbejde med udvikling af spændende projekter og ”blå” aktiviteter til glæde og gavn for Danske Tursejleres medlemmer tilføjer Sune.

Danske Tursejlere har i dag knapt 14.000 medlemmer og varetager upolitisk fritidssejlernes interesse overfor myndighederne, så medlemmerne får de bedste betingelser for at dyrke fritidslivet til søs i Danmark, Norden og det øvrige Europa.

Med sejlerhilsen

Leif Nielsen
Danske Tursejlere

For uddybende kommentarer: Leif Nielsen, telefon 4016 3009