fbpx

Bådtjek Aps

Bådtjek ApS består af Kasper Wedersøe og Lars T Olsen, som har over 30 års og næsten 2000 besigtigelsers erfaring i vurdering og besigtigelse af både herhjemme og i udlandet for private, forsikringsselskaber og finansieringsinstitutter samt rådgivning af bådkøbere til at træffe det rigtige valg.

Kasper og Lars har derudover ekspertise inden for båddesign, bådbygning, rig og sejl, dokumenthåndtering samt CE-mærkning. Begge har stor erfaring indenfor sejlsport og tursejlads og er kendte ansigter i sejlermiljøet.

Vi gennemgår båden minutiøst og udarbejder en skriftlig rapport efter besigtigelsen, således at du i ro og mag kan gennemgå dit forestående køb. Vi ser også meget gerne, at du selv deltager i besigtigelsen, da det ofte er rart sammen med den sagkyndige at diskutere bådens stand, som besigtigelsen skrider frem.

Besigtigelsen består typisk af osmosecheck, indvendig og udvendig generel og strukturel gennemgang, evt. prøvesejlads, samt check af de medfølgende dokumenter.

Vi kan ligeledes checke om båden er korrekt CE-mærket, udarbejde Tonnagemålebrev hvis båden skal i Dansk Skibsregister, samt hjælpe dig med at udfylde diverse formularer i forbindelse med registreringen.

Check os ud på www.baadtjek.dk og kontakt os på tel.: 30304664 eller info@baadtjek.dk