fbpx skip to Main Content

Problemer med motoren? Problemer med teknikken? Problemer med båden i det hele taget? Skriv til Danske Tursejleres Båddoktor og få et svar, som kan bringe dig videre.

Vi ved, at mange af vores medlemmer løbende har spørgsmål om deres båd, som de gerne vil have en professionel kommentar til. Derfor har vi indgået et nyt samarbejde med Egmose Marinecenter i Kerteminde, så du nu kan stille spørgsmål om forskellige bådrelaterede emner.

Naturligvis er der mange sejlere, der Googler sig frem til et svar. Eller stiller spørgsmålet i et af de mange sejlerfora, der er på de sociale medier i dag. Som oftest får man mange fornuftige svar på sine spørgsmål, men på de sociale medier kan tonen desværre også være temmelig ramsaltet, hvorfor mange spørgere holder sig tilbage. Her kan du spørge trygt uden risiko for at få kradse svar tilbage.

Send spørgsmålet på mail

Send dit spørgsmål til info@dansketursejlere.dk mrkt. ”Båddoktoren”, så forelægger vi det for Båddoktoren på Egmose Marinecenter, som svarer professionelt tilbage og så hurtigt som muligt.

Danske Tursejlere forbeholder sig naturligvis ret til at offentliggøre gode spørgsmål og svar, men vi vil som udgangspunkt lade spørgeren være anonym.

Vi håber mange medlemmer vil benytte sig af denne nye service, og vi ser frem til at modtage mange gode og udfordrende spørgsmål.

Henrik Sonne fra Egmose Marinecenter

Back To Top