skip to Main Content
Medlemskab Og Ansvarsforsikring
Bliv medlem af Danske Tursejlere

Danske Tursejlere er stiftet i 1992 og er Danmarks største organisation for fritidssejlere. Vi arbejder for de mere end 12.500 sejlerfamilier og sejlklubber, der har meldt sig ind i fællesskabet af tursejlere. Vores mission er at gøre sejlerlivet både attraktivt og sikkert.
Læs mere her

Tursejleren

Som medlem af Danske Tursejlere får du vores medlemsblad tilsendt flere gange om året. Bladet er fyldt med spændende og lærerige artikler, der gør sejlerlivet en anelse lettere og sjovere. Få inspiration til nye oplevelser, tips og tricks eller nyt om din bådforsikring.
Læs mere her

Konkurrencer

Hvert år er der masser af konkurrencer, du som medlem af Danske Tursejlere kan deltage i. Stem på Årets Havn, tag det bedste sejlerfoto eller deltag i en af vores andre sjove konkurrencer.
Læs mere her

Forsikring til sejl- og motorbåde

Vores forsikringsløsninger er skræddersyet til sejleren og bådejeren, der vil have mest tryghed for pengene, når det gælder familiens flydende hjem. P.S. Ansvarsforsikringen får du helt automatisk, når du melder dig ind hos os.
Læs mere her

Blå Oplevelser

Få inspiration til fantastiske naturoplevelser langs de danske kyster. Blå Oplevelser er både til dig der sejler, ror i kajak, snorkler, vandrer m.m. Find ture, aktiviteter og bliv klogere på den blå natur.
Læs mere her

Video

Hvad kan Danske Tursejlere gøre for dig?
Se vores små, korte videoer med forskellige budskaber om bl.a. forsikringer, turbøjer og andet, der er relevant for danske fritidssejlere.
Læs mere her

Turbøjer og naturoplevelser

Der findes ikke noget som at ligge for svaj en skøn aften i sommerlandet. Danske Tursejlere har derfor lagt omkring 150 turbøjer ud rundt omkring de danske kyster, for at give danske fritidssejlere muligheden for unikke naturoplevelser. Og der kommer flere endnu!
Læs mere her

Sommertogter

Skal du med på sommertogt?
En af glæderne ved sejlerlivet er fællesskabet, og det er præcis hvad Danske Tursejleres sommertogter handler om. Hvert år arrangerer vi togter til nye, spændende destinationer.
Læs mere her 

Tursejlershoppen

I Tursejlershoppen kan du finde billetter til foredrag og arrangementer, tilmelde dig kurser eller måske finde den bog, alarm eller andet udstyr du lige står og mangler.
Læs mere her

NYHEDER 

DET SKER HOS DANSKE TURSEJLERE

Sejl til Tour de France i Nyborg

Den 2. juli 2022 kører verdens største cykelløb fra Roskilde. Målstregen ligger i Nyborg, hvor tusinder af entusiaster vil tage mod det imponerende og farverige felt. Vi har i den anledning sammensat et rigtigt godt tilbud til dig, så du kan opleve Touren på nærmeste hold.

Tour-pakken inkluderer bl.a.:

  • Overnatning i Nyborg Marina (2. juli – 3. juli)
  • En forfriskning på terrassen ved Danske Tursejleres sekretariat
  • Spillekort, nøgleringe, kasket, indkøbsnet mm.
  • Skipperpakke fra SejlSikkert
  • Gratis lynkursus i servicering af din redningsvest

Hele Tour-pakken koster kun kr. 100,- og kan bestilles lige her

Sæt DT logomærke på din båd

Med årets første nummer af Tursejleren er der vedlagt et flot mærke med Danske Tursejleres logo. Mærket kan du sætte på din båd, så du er med til at styrke vores synlighed og gennemslagskraft. Sender du et foto af mærket på din båd, er du med i vores logo-konkurrence, hvor du kan vinde en kikkert.

Når du sætter klistermærket på din båd, hjælper du med at få udbredt det positive budskab til flere sejlere, som måske får lyst til at blive en del af vores sejlerfællesskab og bakke op om vores mærkesager.

Læs mere om konkurrencen og hvordan du deltager her

Sommertogt 2022

I år går sommertogtet til Tyskland, Polen og Bornholm. Togtet er stadig under planlægning, derfor kan der endnu forekomme ændringer. Vi starter efter planen på Femø, hvor vi mødes d. 18. juli. Herefter forventer vi bl.a. at anløbe følgende havne; Stubbekøbing, Klintholm, Stralsund, Wolgast, Swinoujscie og Kolobrzeg, hvorefter vi tager en uge på Bornholm. Den 7. august afslutter vi på Hammerhavn.

Turen bliver utroligt smuk med masser af kulturelle input. Alle er velkomne til at deltage på sommertogtet, uanset erfaring og bådtype.

OBS: Tilmelding til sommertogtet kan tidligst ske fra onsdag d. 20. april og kun via telefon til Danske Tursejleres sekretariat på telefon 70214242.

Læs mere om årets sommertogt her

Generel info om vores sommertogter her

Vinderen af fotokonkurrencen er fundet

Et stort tillykke til Mathias Hauge, der nu kan kalde sig Årets Tursejlerfotograf med dette billede, som er taget på en sejltur rundt omkring i landet over 10 dage med 10 andre unge.

Billedet viser noget så sjældent som natsejlads. Det fanger stemningen perfekt; den rolige ensomhed, nattevagten oplever på dæk, pakket ind i sovepose og varmt tøj. Billedets lidt grumsede effekt bidrager til nattestemningen, og den lysende bro fungerer som en fantastisk baggrund og fuldender kompositionen.

Vi afholder selvfølgelig også fotokonkurrence i 2022. Konkurrencen løber hele året – så husk kameraet, når du skal på vandet og havnen!

Læs mere om konkurrencen her

Projekt Blå Oplevelser

BLÅ OPLEVELSER er et nyt projekt fra Danske Tursejlere, som har til formål at formidle om alle de spændende natur- og kulturoplevelser, der er at hente langs de danske kyster og fjorde. Projektet giver dig et overblik over interessante aktiviteter og ruter, uanset om du er lystsejler, kajakroer, snorkler, vandrer eller andet. På www.blaaoplevelser.dk får du et overblik over områder, aktiviteter, formidlingsartikler m.m. Siden opdateres løbende med nye områder.

BLÅ OPLEVELSER projektet præsenteres her af Danske Tursejleres Leif Nielsen og havbiolog og naturvejleder, Søren Larsen.

Besøg hjemmesiden her og følg Blå Oplevelser på Facebook, Instagram og YouTube

Danske Tursejlere ❤️ havet

Marint affald er et voksende problem i verdenshavene – også herhjemme i Danmark. Derfor er det på høje tid at vi hver især gør en indsats for at mindske problemet.

Danske Tursejlere har i årevis haft miljøbevidsthed som mærkesag. Med den voksende mængde affald i havet, er der nu et behov for at skrue op for indsatsen, og hjælpe danske tur- og fritidssejlere med at forstå omfanget af problemet, og de konsekvenser det har for alle, når naturen lider.

Som sejler kan du gøre en forskel for livet i havet – og for dig selv – hver gang, du stævner ud. Tillæg dig nogle gode vaner for affaldshåndtering, saml affald op på din vej og start en samtale med dine medsejlere i havnen. Det er en god begyndelse til at vi sammen kan få bugt med marint affald.

Download vores brochure med gode råd og facts om marint affald her

Back To Top