skip to Main Content
Menu
Bliv medlem af Danske Tursejlere

Danske Tursejlere er stiftet i 1992 og er Danmarks største organisation for fritidssejlere. Vi arbejder for de mere end 12.500 sejlerfamilier og sejlklubber, der har meldt sig ind i fællesskabet af tursejlere. Vores mission er at gøre sejlerlivet både attraktivt og sikkert.
Læs mere her

Tursejleren

Som medlem af Danske Tursejlere får du vores medlemsblad tilsendt flere gange om året. Bladet er fyldt med spændende og lærerige artikler, der gør sejlerlivet en anelse lettere og sjovere. Få inspiration til nye oplevelser, tips og tricks eller nyt om din bådforsikring.
Læs mere her

Danmarks bedste bådforsikring

Det tør vi godt kalde vores forsikringsløsninger. De er nemlig skræddersyet til sejleren og bådejeren, der vil have mest tryghed for pengene, når det gælder familiens flydende hjem. P.S. Ansvarsforsikringen får du helt automatisk, når du melder dig ind hos os.
Læs mere her

Video

Hvad kan Danske Tursejlere gøre for dig?
Se vores små, korte videoer med forskellige budskaber om bl.a. forsikringer, turbøjer og andet, der er relevant for danske fritidssejlere.
Læs mere her

Turbøjer og naturoplevelser

Der findes ikke noget som at ligge for svaj en skøn aften i sommerlandet. Danske Tursejlere har derfor lagt omkring 150 turbøjer ud rundt omkring de danske kyster, for at give danske fritidssejlere muligheden for unikke naturoplevelser. Og der kommer flere endnu!
Læs mere her

Sommertogter

Skal du med på sommertogt?
En af glæderne ved sejlerlivet er fællesskabet, og det er præcis hvad Danske Tursejleres sommertogter handler om. Hvert år arrangerer vi togter til nye, spændende destinationer.
Læs mere her 

NYHEDER 

DET SKER HOS DANSKE TURSEJLERE

Skal du på kursus med Danske Tursejlere?

Vi har igen arrangeret kurser henover vinteren, så du kan blive klar til en ny sejlsæson med flere kompetencer. Skal du f.eks. på kanaler i Europa, skal du have et Kanalskipperbevis. Eller har du tænkt på at anskaffe dig en VHF radio, så skal du have et SRC kursus.

Vi afholder kurser på følgende datoer:

Kanalskipper
D. 22. februar 2020 i Skælskør
D. 23. februar 2020 i Kolding

SRC
D. 15.-16. februar 2020 i Skælskør
D. 29. februar – 1. marts 2020 i Kolding

Se flere detaljer om kurserne, og hvordan du tilmelder dig her

Sommertogter 2020 ☀️

Sommertogterne 2020 er i fuld gang med at blive planlagt! Men vi kan allerede nu løfte sløret for 3 sommertogter, der løber af stablen i 2020:

Sjælland Rundt – 20 dage, start d. 14/6
Flensborg Fjord/Alssund/Sønderjylland – 14 dage, start d. 12/7
Børnesommertogt i Limfjorden – dato følger
Børnesommertogt i Øresund – 10 dage, start d. 10/7

De endelige ruter er stadig under udarbejdelse, og ændringer kan forekomme. Du kan dog allerede nu uforpligtende tilmelde dig togterne.

Meld dig til ved at ringe til Danske Tursejleres sekretariat på 70214242 eller skriv til info@dansketursejlere.dk

Læs mere om vores sommertogter her

Danske Tursejlere ❤️ havet

Marint affald er et voksende problem i verdenshavene – også herhjemme i Danmark. Derfor er det på høje tid at vi hver især gør en indsats for at mindske problemet.

Danske Tursejlere har i årevis haft miljøbevidsthed som mærkesag. Med den voksende mængde affald i havet, er der nu et behov for at skrue op for indsatsen, og hjælpe danske tur- og fritidssejlere med at forstå omfanget af problemet, og de konsekvenser det har for alle, når naturen lider.

Som sejler kan du gøre en forskel for livet i havet – og for dig selv – hver gang, du stævner ud. Tillæg dig nogle gode vaner for affaldshåndtering, saml affald op på din vej og start en samtale med dine medsejlere i havnen. Det er en god begyndelse til at vi sammen kan få bugt med marint affald.

Download vores brochure med gode råd og facts om marint affald her

Har du taget årets bedste sejlerfoto?

Hvert år afholder Danske Tursejlere en stor fotokonkurrence, der gælder om at forevige sejlerlivet. Der er plads til både smukke, interessante og komiske billeder, og det bedste præmieres med lækre sponsorpræmier fra Palby Marine. Sejlersæsonen er langt fra slut, så du kan stadig få taget nogle billeder, når du er på vandet eller i havnen. Det kan også være at vinderbilledet allerede ligger på kamerarullen?

For at deltage skal du være opmærksom på følgende:

• Motivet skal være sejlerrelateret
• Billederne skal være minimum 1 MB store og i jpg format
• Du kan sende max 5 billeder
• Alle billeder skal sendes til sd@dansketursejlere.dk for at komme i betragtning
• Skriv lidt om hvad der sker på billedet, samt hvor og hvornår det er taget
• Husk at skrive dine kontaktoplysninger

Vi glæder os til at se dine billeder!

FacebookInstagramlinkedinYoutubeTwitter
Back To Top