skip to Main Content

Bliv medlem af Danske Tursejlere

Danske Tursejlere er stiftet i 1992 og er Danmarks største organisation for fritidssejlere. Vi arbejder for de mere end 12.500 sejlerfamilier og sejlklubber, der har meldt sig ind i fællesskabet af tursejlere. Vores mission er at gøre sejlerlivet både attraktivt og sikkert.
Læs mere her

Tursejleren

Som medlem af Danske Tursejlere får du vores medlemsblad tilsendt flere gange om året. Bladet er fyldt med spændende og lærerige artikler, der gør sejlerlivet en anelse lettere og sjovere. Få inspiration til nye oplevelser, tips og tricks eller nyt om din bådforsikring.
Læs mere her

Danmarks bedste bådforsikring

Det tør vi godt kalde vores forsikringsløsninger. De er nemlig skræddersyet til sejleren og bådejeren, der vil have mest tryghed for pengene, når det gælder familiens flydende hjem. P.S. Ansvarsforsikringen får du helt automatisk, når du melder dig ind hos os.
Læs mere her

Video

Hvad kan Danske Tursejlere gøre for dig?
Se vores små, korte videoer med forskellige budskaber om bl.a. forsikringer, turbøjer og andet, der er relevant for danske fritidssejlere.
Læs mere her

Turbøjer og naturoplevelser

Der findes ikke noget som at ligge for svaj en skøn aften i sommerlandet. Danske Tursejlere har derfor lagt omkring 150 turbøjer ud rundt omkring de danske kyster, for at give danske fritidssejlere muligheden for unikke naturoplevelser. Og der kommer flere endnu!
Læs mere her

Sommertogter

Skal du med på sommertogt?
En af glæderne ved sejlerlivet er fællesskabet, og det er præcis hvad Danske Tursejleres sommertogter handler om. Hvert år arrangerer vi togter til nye, spændende destinationer.
Læs mere her 

NYHEDER 

DET SKER HOS DANSKE TURSEJLERE

Mads Christensen og sejlerpigerne

Kom til et underholdende foredrag om sejlerpigernes udfordringer med Mads Christensen!

Mange kender ham som ’Blærerøven’, men faktisk er Mads en garvet sejler, ligesom han er tidligere ambassadør for Havnens Dag.

Han ved derfor, hvad han taler om, når han tager pulsen på sejlerpigernes udfordringer, når der for eksempel skal fortøjes. Det er nemlig ikke altid nemt at være gift med en sejler-mand. Man bliver tvunget ud i prøvende situationer, hvor man skal holde hovedet koldt og mandens ego varmt på én og samme tid. Man skal følge bådens bevægelser og samtidig holde tungen lige i munden. Ja, det kræver sin kvinde.

Velkommen til livet som sejlerpige!

Læs mere om arrangementerne her

Foredrag og events 2021

Vi kan nu præsentere et program spækket med spændende og lærerige foredrag og udflugter i 2021.

Mød Trine og Vitus, der var helt uerfarne sejlere, da de besluttede sig for at købe en båd, klargøre den, tage de nødvendige uddannelser og så ellers tage af sted på sejlertogt til Caribien.

Vi har også arrangeret et foredrag om elektroniske søkort med eksperten Jens Peter Weiss Hartmann. Her lærer du meget mere om søkort, som til tider kan være en indviklet affære.

Under udarbejdelse er også en udflugt til Flyvestation Aalborg, som vi tidligere har måtte aflyse, samt fire store events med Mads Christensen, som nævnt længere oppe på siden.

Pga. corona-situationen kan arrangementerne blive påvirket af gældende restriktioner. Følg derfor med her på siden, hvor vi informerer om eventuelle ændringer og aflysninger.

Læs mere om DT’s foredragsprogram her

Har du taget Årets Tursejlerfoto 2020?

En anderledes sejlersæson er bag os. Covid-19 har haft stor indflydelse på, hvordan vi har begået os i havn og på vand, men derfor har vi heldigvis stadig kunne nyde sejlerlivet i fulde drag!

Og sejlerlivet er netop det, vi vil dokumentere med vores årlige fotokonkurrence.

Hvert år opfordrer vi danske fritidssejlere til at tage kameraet med på tur og fange de mindeværdige øjeblikke. Sådan har det også været i år. Måske har det endda været muligt at dokumentere coronaens påvirkning af sejlersommeren i et foto? Det bliver i hvert fald spændende at se, når årets indsendte billeder skal gennemgås.

Se hvordan du deltager i konkurrencen her

Sidste års vinderbillede viser Leonora på 6 bag roret og er taget af Lars Hougaard.

Danske Tursejlere ❤️ havet

Marint affald er et voksende problem i verdenshavene – også herhjemme i Danmark. Derfor er det på høje tid at vi hver især gør en indsats for at mindske problemet.

Danske Tursejlere har i årevis haft miljøbevidsthed som mærkesag. Med den voksende mængde affald i havet, er der nu et behov for at skrue op for indsatsen, og hjælpe danske tur- og fritidssejlere med at forstå omfanget af problemet, og de konsekvenser det har for alle, når naturen lider.

Som sejler kan du gøre en forskel for livet i havet – og for dig selv – hver gang, du stævner ud. Tillæg dig nogle gode vaner for affaldshåndtering, saml affald op på din vej og start en samtale med dine medsejlere i havnen. Det er en god begyndelse til at vi sammen kan få bugt med marint affald.

Download vores brochure med gode råd og facts om marint affald her

Back To Top