fbpx skip to Main Content

Velkommen i vores familie af over 15.000 eventyrlystne friluftsmennesker med hang til blå oplevelser.

Bliv medlem af Danske Tursejlere

Danske Tursejlere er Danmarks største organisation for fritidssejlere. Vi arbejder for de mere end 14.000 sejlerfamilier og sejlklubber, der har meldt sig ind i fællesskabet af tursejlere. Vores mission er at gøre sejlerlivet både attraktivt og sikkert.
Læs mere her

Tursejleren

Som medlem af Danske Tursejlere får du vores medlemsblad tilsendt flere gange om året. Bladet er fyldt med spændende og lærerige artikler, der gør sejlerlivet en anelse lettere og sjovere. Få inspiration til nye oplevelser, tips og tricks eller nyt om din bådforsikring.
Læs mere her

Forsikring til sejl- og motorbåde

Vores forsikringsløsninger er skræddersyet til sejleren og bådejeren, der vil have mest tryghed for pengene, når det gælder familiens flydende hjem. P.S. Ansvarsforsikringen får du helt automatisk, når du melder dig ind hos os.
Læs mere her

Blå Oplevelser

Få inspiration til fantastiske naturoplevelser langs de danske kyster. Blå Oplevelser er både til dig der sejler, ror i kajak, snorkler, vandrer m.m. Find ture, aktiviteter og bliv klogere på den blå natur.
Læs mere her

Turbøjer og naturoplevelser
Turbøjer

Der findes ikke noget som at ligge for svaj en skøn aften i sommerlandet. Danske Tursejlere har derfor lagt omkring 150 turbøjer ud rundt omkring de danske kyster, for at give danske fritidssejlere muligheden for unikke naturoplevelser. Og der kommer flere endnu!
Læs mere her

Sommertogter

Skal du med på sommertogt?
En af glæderne ved sejlerlivet er fællesskabet, og det er præcis hvad Danske Tursejleres sommertogter handler om. Hvert år arrangerer vi togter til nye, spændende destinationer.
Læs mere her 

DET SKER HOS DANSKE TURSEJLERE

redningskrans uden tekst RE
Tid til at opdatere dine medlemsoplysninger!

Som bekendt følger dit medlemskab hos Danske Tursejlere kalenderåret. Og da 2023 så småt lakker mod enden, hører du snart fra sekretariatet vedrørende betaling af dit medlemskab for 2024.

For at sikre at opkrævningen forløber så glat som muligt kan du hjælpe dig selv – og sekretariatet – ved allerede nu at sikre, at dine medlemsoplysninger er korrekte på din profil her på siden.

Det er især vigtigt, at sekretariatet har de korrekte bådoplysninger, da dette kan påvirke beløbet, der opkræves. Husk også at tilmelde din opkrævning til betalingsservice, så du slipper for bortløbne fakturaer og trælse rykkere.

Følg vejledningen her
VHF SRC kursus
Nye kurser i vinterhalvåret

Vi har netop fået planlagt vinterhalvårets kurser rundt omkring i landet, som du nu kan tilmelde dig. Du kan tage Kanalskipperkurser i Nyborg, Stubbekøbing og Assens eller VHF/SRC kurser i Skælskør, Holbæk, Kolding og Nørresundby.

Kanalskipperkurset gør dig klar til at sejle på de europæiske vandveje, mens VHF kurset giver dig tilladelse til at benytte en maritim VHF radio med DSC efter bestået eksamen. Læs mere om de enkelte kurser og hvad det kræver at deltage ved et tryk på knappen nedenfor.

Læs mere om kurserne her

NYHEDER

Vi samarbejder med

Nordeafonden logo
Friluftsrådet
Dansk Sejlunion
Dansk Industri
Søsportens Sikkerhedsråd
Foreningen for Lystbådehavn i Danmark
Kryssarklubben
Søfartsstyrelsen
Nordisk Bådråd
Back To Top